Λάμπρος Χούτος: «Ο Γιώργος έβαλε τη θρησκεία μπροστά, δεν το κατάλαβα για ποιο λόγο το έκανε» | dete

Λάμπρος Χούτος: «Ο Γιώργος έβαλε τη θρησκεία μπροστά, δεν το κατάλαβα για ποιο λόγο το έκανε»

Τον καβγά ανάμεσα στον Στέλιο Χανταμπάκη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο κλήθηκε να σχολιάσει ο Λάμπρος Χούτος, που βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον ΣΚΑΪ.

«Νομίζω ότι φάνηκε τι έγινε. Όποτε τρώγαμε, πάντα συζητούσαμε. Δεν έχει τύχει ποτέ να τρώμε και να μη μιλάει κανένας γιατί είναι ιερή στιγμή», ανέφερε και συνέχισε: «Ο Στέλιος απ’ ότι είδα και θυμάμαι είχε έρθει με καλή πρόθεση ώστε να καταφέρει να είναι όλη η ομάδα ευχαριστημένη, ακόμα και αυτοί οι τρεις που δεν τρώγανε και πεινούσαν, ακόμα και να μαγειρέψει ο ίδιος και να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Δεν ξέρω για ποιο λόγο ο Γιώργος είπε ότι δεν θέλει να το συζητήσει γιατί είναι ιερή στιγμή, έβαλε τη θρησκεία μπροστά, δεν το κατάλαβα για ποιο λόγο το έκανε. Μετά ο Στέλιος εκνευρίστηκε επειδή ο Γιώργος το έκανε αυτό και έφυγε από το φαγητό με ειρωνικό τρόπο, νευρίασε εκεί κι έχασε το δίκιο του…

Μετά γύρισε ο Αγγελόπουλος και του είπε πράγματα τα οποία… βαριές κουβέντες. Όταν λες τέτοια πράγματα και μπροστά στην κάμερα, νομίζω ότι να κάτσεις και να αιτιολογήσεις μία μία τη λέξη που λες με επιχειρήματα. Όταν δεν μπορείς να αιτιολογήσεις με επιχειρήματα καλό είναι να μη το λες, μόνο έτσι για να φανεί στον κόσμο κάτι.