Κώστας Μπακαλάρος: «Η φετινή Παναχαϊκή είναι πιο ποιοτική και τεχνική ομάδα» | dete

Κώστας Μπακαλάρος: «Η φετινή Παναχαϊκή είναι πιο ποιοτική και τεχνική ομάδα»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Κώστας Μπακαλάρος έχει παρακολουθήσει όλα τα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα και είναι αισιόδοξος για την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα. Και τόνισε χαρακτηριστικά «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και φαίνεται από την αρχή. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά φέτος.  Η φετινή Παναχαϊκή είναι πιο καλή και πιο ποιοτική ομάδα από πέρυσι και έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που  έχει φέρει η ομάδα στα φιλικά παιχνίδια  δείχνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι είναι πιο σωστή, πιο οργανωμένη και πιο τεχνική ομάδα από πέρυσι. Έχουμε κάνει καλές μεταγραφές και είμαστε αισιόδοξοι για την πορεία της ομάδας».

Και ερωτηθείς, ως αντιπρόεδρος  της  Football league αν το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά τόνισε «Είναι σίγουρο ότι ξεκινάμε το Σαββατοκύριακο 22−23 Σεπτεμβρίου και για αυτή την ημερομηνία ετοιμάζεται η Παναχαϊκή».

 

«Δεν υπάρχει ούτε πρόταση, ούτε σκέψη να φύγει ποδοσφαιριστής»

Τις τελευταίες ημέρες έχουν ακουστεί διάφορα για το μέλλον του Χρήστου Ελευθεριάδη στην Παναχαϊκή. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Μπακαλάρος ερωτηθείς αν υπάρει περίπτωση να αποχωρήσει ο Ελευθεριάδης ήταν ξεκάθαρος και τόνισε «Δεν υπάρχει κανένα θέμα Ελευθεριάδη. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Ηρακλή και δεν φεύγει κανένας παίκτης από την ομάδα. Ξεκαθαρίζω ότι ούτε πρόταση υπάρχει, ούτε σκέψη υπάρχει να δώσουμε κάποιον παίκτη της ομάδας».

Και ερωτηθείς αν μέχρι τις 31 Αυγούστου υπάρχει περίπτωση να γίνει άλλη μεταγραφή επανέλαβε «Η ομάδα είναι πάνοπλη. Αν υπάρξει κάτι ιδιαίτερο, κάτι εξαιρετικό είναι ανοικτό να πάρουμε έναν παίκτη ακόμα».