Κώστας Κατσουράνης: "Οι παίκτες της Παναχαϊκής ξεκινούν να γράφουν ιστορία!"

Ο Κώστας Κατσουράνης αποκάλυψε ότι ήδη έχει αρχίσει να κάνει τον σχεδιασμό της νέας περιόδου αφού μαθηματικά η Παναχαΐκή θέλει δυο βαθμούς για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός διευθυντής μιλώντας για την επιτυχία της ομάδας τόνισε «Είναι μια δικαίωση των παικτών, του προπονητή, του γενικού αρχηγού, όλων όσων είναι κοντά στην ομάδα και των φιλάθλων. Την κατηγορία δεν την πήραμε με την ιστορία και την φανέλα αλλά με την σκληρή δουλειά που έγινε όλη την χρονιά. Αυτό που πάνε να κάνουν τα παιδιά, αφού θέλουμε δυο  βαθμούς για τον τίτλο, είναι άθλος. Γράφουν το όνομα τους στην ιστορία της Παναχαϊκής, τους αξίζουν πολλά μπράβο αφού αυτοί οι παίκτες ξεκινούν να γράφουν ιστορία. Βλέπαμε ότι είχαμε την καλύτερη ομάδα και θέλαμε να αλλάξουμε την φιλοσοφία και την νοοτροπία. Το 80% των παικτών μας δεν είχε κάνει πρωταθλητισμό. Η μοναδική ομάδα που έπρεπε να κερδίζει είμαστε εμείς και συνεχώς να βελτιώνει την απόδοση της.  Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία του κόσμου και είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος θα αρχίσει να μεγαλώνει».

Και όσο για το μέλλον και την επόμενη χρονιά τόνισε «Την τεχνογνωσία την έχουμε θέλει υπομονή αλλά έχουμε φτιάξει μια ομάδα υγιής. Κανείς δεν λέει ότι θα πάμε να ανέβουμε του χρόνου και ούτε θα το πω ποτέ εγώ. Δεν θέλουμε όμως να γίνει η Παναχαϊκή ασανσέρ. Θέλουμε να χτίσουμε βάσεις να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο , με Πατρινούς παίκτες που θα τα δίνουν όλα για την ομάδα. Όμως η Παναχαϊκή δεν θα γίνει φιλανθρωπικό ίδρυμα, θα παίζουν αυτοί που αξίζουν, που θα παλεύουν για την ομάδα».

Για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο ήταν ξεκάθαρος «Για μένα είναι προπονητής μας για τα επόμενα 10 χρόνια!»Και για το φιλικό της ερχόμενης Τετάρτης τόνισε « Θα έρθουν αυτά τα μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου γιατί η Παναχαική βγάζει υγεία. Δεν θα έρθουν για μένα, θα έρθουν να τιμήσουν την πόλη και το εγχείρημα που κάνουμε. Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι καλό στο ελληνικό ποδόσφαιρο  και η προσπάθεια είναι αληθινή!»