Κώστας Βουτσάς: Ραγίζει καρδιές η Θεοδώρα με το βίντεο για τον πατέρα της | dete

Κώστας Βουτσάς: Ραγίζει καρδιές η Θεοδώρα με το βίντεο για τον πατέρα της

Σαράντα ημέρες συμπληρώθηκαν από τη στιγμή που ο αιώνιος έφηβος του ελληνικού κινηματογράφου, Κώστας Βουτσάς, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών. Η κόρη του Θεοδώρα Βουτσά, που δεν έχει σταματήσει να δημοσιεύει στα social media διάφορες φωτογραφίες και βίντεο με τον αγαπημένο της πατέρα, θέλησε χθες να τον αποχαιρετήσει με ένα πολύ συγκινητικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, η Θεοδώρα Βουτσά ανέβασε την Κυριακή στο κανάλι της στο youtube βίντεο με τίτλο «Για τον μπαμπά μου» και το οποίο περιλάμβανε στιγμές του σπουδαίου ηθοποιού.

«Μπαμπά μου,

Σήμερα συμπληρώνονται 40 ημέρες από τη μέρα που αποφάσισες να φύγεις. Λένε οτι η ψυχή πριν φύγει επισκέπτεται όλα τα μέρη που αγάπησε όσο ήταν στη γη. Είμαι σίγουρη ότι πήγες σε όλα τα θέατρα, στην Επίδαυρο, στο Ηρώδειο, στο Κρατικό. Θα κάθισες στο καμαρίνι σου στο Περοκέ, στο Γκλόρια, σε όλα τα θέατρα στα οποία έπαιξες, της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπου έκανες τόσο κόσμο να γελάσει, να σ' αγαπήσει. Θα πήγες σε όλα τα μέρη πο έκανες γύρισμα, σε όλα τα στούντιο που έκανε μοντάζ...

Στις 40 μερες, λένε, η ψυχή βρίσκει το ΦΩΣ και ανεβαίνει, ψηλά. Η Μαργαρίτα, η τέταρτη κόρη σου, μας έγραψε ένα τραγούδι, να με βοηθήσει να αποχαιρετήσω την ψυχή σου και να της ευχηθώ να βρει γρήγορα το φως. Να σου πω ότι θα είσαι πάντα πΑρΩν, πάντα το Α και το Ω μας. Σ΄αγαπάμε πολύ μπαμπά», έγραψε χαρακτηριστικά η Θεοδώρα Βουτσά στην περιγραφή του βίντεο.