Κώστας Αντίοχος: "Στόχος ο υγιής αθλητισμός στο τμήμα μίνι παίδων πόλο της ΝΕΠ!"

 

Ο Κώστας Αντίοχος επέστρεψε από την ΝΕΠ, ως μέλος του τεχνικού επιτελείου των υποδομών αφού ανέλαβε το τμήμα μίνι παίδων πόλο του συλλόγου. Τελευταία χρονιά ήταν στην ΝΕΠ ως παίκτης την περίοδο 2015 −16 στην Α1 εθνική που τελικά η ομάδα υποβιβάστηκε στην Α2 εθνική πόλο.

Ερωτηθείς τι σημαίνει η νέα συνεργασία του  τόνισε «Η προπονητική είναι καινούρια ενότητα για μένα και αποτελεί μια πρόκληση οπότε και αποδέχθηκα την πρόταση της ΝΕΠ για να αναλάβω το  τμήμα μίνι παίδων».

Και αναφερόμενος στους στόχους και την φιλοσοφία του τόνισε «Στόχος είναι να μεταδώσω τις γνώσεις και εμπειρίες στο άθλημα της υδατοσφαίρισης στα μικρά παιδιά της ΝΕΠ. Αυτό που θέλω να περάσω σαν φιλοσοφία σε αυτά τα παιδιά είναι η πειθαρχία, η ομαδικότητα, ο συναγωνισμός και αγάπη μεταξύ τους με στόχο όχι τον πρωταθλητισμό αλλά τον υγιή αθλητισμό».

Ο Κώστας Αντίοχος θα συνεχίσει και ως παίκτης την φετινή περίοδο με τον Επειό  Ήλιδας στο πρωτάθλημα της Β εθνικής και ερωτηθείς τι είναι το πόλο για τον ίδιο απάντησε «Για μένα προσωπικά  αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου καθώς από την ηλικία των 6 ετών ανελλιπώς βρίσκομαι στις πισίνες σαν αθλητής».