ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ: Φτιάξαμε την ομάδα τους Έσπερου/ΑΟΠΑ όπως πραγματικά θέλουμε | dete

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ: Φτιάξαμε την ομάδα τους Έσπερου/ΑΟΠΑ όπως πραγματικά θέλουμε

Ο Έσπερος/ΑΟΠΑ έκανε ανανέωση στο ρόστερ και στο νέο πρωτάθλημα της Β Εθνικής θα παρουσιαστεί με αμιγώς Πατρινή ομάδα αφού θα έχει προπονητή Πατρινό και παίκτες Πατρινούς.

Ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Μαρλαφέκας μιλώντας για την φιλοσοφία της νέας περιόδου τόνισε «Φτιάξαμε την ομάδα όπως πραγματικά θέλουμε.

Είναι σημαντικό ότι και ο προπονητής συμφώνησε να στηρίξει αυτό το πλάνο και ένα δικό μας παιδί ο Σπύρος  Γκοργκόλης, ένα παιδί μέσα από την ομάδα μας με επιτυχίες στα τμήματα υποδομών θα οδηγήσει την ομάδα την  νέα περίοδο στην Β Εθνική.

Του άρεσε το πλάνο και είναι πολύ σημαντικό η ομάδα να στηριχθεί σε Πατρινούς παίκτες στο νέο πρωτάθλημα.  Είμαστε αισιόδοξοι για την ομάδα , το νέο πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο αλλά είμαστε έτοιμοι να αποδείξουμε τι αξίζουμε μέσα στο γήπεδο. Το βέβαιο είναι ότι η διοίκηση θα στηρίξει 150%την ομάδα και θα είναι δίπλα της και στα καλά και στα άσχημα.

Την πιστεύουμε πολύ την ομάδα που είναι έτοιμη αφού δεν νομίζω να γίνει άλλη προσθήκη, Είναι πολλή σημαντική η προσθήκη των δυο εφόρων του Δημήτρη Δένδη και τιου Γιάννη Κατσιγιάννη που έχουν πολλή όρεξη για να βοηθήσουν.

Για εμάς είναι πολύ σπουδαίο ότι το 70% των αθλητών είναι γηγενείς αθλητές του Έσπερου/ΑΟΠΑ και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες έχουν ξαναπαίξει στην ομάδα εκτός από τον Θανόπουλο.»

Ο Κώστας Μαρλαφέκας με τους συνεργάτες του προσπαθούν να επιλύσουν το πρόβλημα γηπέδου που αντιμετώπισε ο σύλλογος,καθώς δεν φαίνεται να προχωράει η περίπτωση συνεργασίας με τον Απόλλωνα Πατρών.

Και όπως τόνισε ο ίδιος «Είμαστε σε συζητήσεις με τον Δήμο Πατρέων για τα θέματα γηπέδου  και θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. »