Κυνηγούν την τύχη τους οι Πατρινοί! “Χαμός” μετά το τζόκερ στα Βραχνέϊκα και τον ναύτη με τον πρώτο αριθμό στο λαϊκό | dete

Κυνηγούν την τύχη τους οι Πατρινοί! "Χαμός" μετά το τζόκερ στα Βραχνέϊκα και τον ναύτη με τον πρώτο αριθμό στο λαϊκό

Κυνηγούν την τύχη τους... μέσω του Πρωτοχρονιάτικου λαχείου οι Πατρινοί, καθώς το τελευταίο διάστημα παρατηρείται ιδιαίτερη αύξηση στις πωλήσεις και μάλιστα σε ολόκληρες πεντάδες ή δεκάδες.

Όλοι τους ελπίζουν ότι αυτή τη φορά θα είναι πιο τυχεροί σε σχέση με τις προηγούμενες και θα μπορέσουν να γίνουν… «κροίσοι», λύνοντας μια και καλή το πρόβλημα της ζωής τους.

Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι τον τελευταίο διάστημα η Πάτρα έχει την τιμητική της στα τυχερά παιχνίδια. Γιατί δεν είναι μόνο τα 15,5 εκατομμύρια ευρώ που έπεσαν σε δελτίο 2,50 ευρώ που έπαιξε ένας άγνωστος σε πρακτορείο τα Βραχνέικα.

Είναι και ο πρώτος αριθμός του λαϊκού λαχείου που είχε πέσει στην Αχαϊκή πρωτεύουσα πριν λίγο καιρό, με μία ομάδα Πατρινών να μοιράζεται χιλιάδες ευρώ, καθώς είχαν σπάσει τις πεντάδες.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο μεγάλος νικητής της συγκεκριμένης κλήρωσης του λαϊκού ήταν ένας ναυτικός που εργάζεται εδώ και χρόνια σε πλοίο της γραμμής Πάτρα – Ιταλία.

Ο ναυτικός κέρδισε γύρω στο 1 εκατομμύριο ευρώ και μαθαίνοντας το νέο όταν ήταν μέσα στο πλοίο, χρειάστηκε να κάνει δύο δρομολόγια για να συνέλθει από την έκπληξη.