Κρατερός Κατσούλης: Η ευχή της Κατερίνας Καραβάτου για τα γενέθλιά του | dete

Κρατερός Κατσούλης: Η ευχή της Κατερίνας Καραβάτου για τα γενέθλιά του

Γενέθλια είχε χθες, 21 Αυγούστου ο Κρατερός Κατσούλης ο οποίος έγινε 49 ετών. Όπως ήταν αναμενόμενο πέρασε αυτή τη μέρα με την οικογένειά του, ενώ η σύζυγός του, Κατερίνα Καραβάτου του ευχήθηκε και διαδικτυακά, "ανεβάζοντας" μία φωτογραφία με τα παιδιά τους στα social media την ώρα που ο ηθοποιός ετοιμάζεται να σβήσει τα κεράκια που είχαν μπει σε δύο τούρτες!

"Χρόνια πολλά μπαμπάκα μας" έγραψε η γνωστή παρουσιάστρια, μετά από έναν δύσκολο χειμώνα για το αγαπημένο ζευγάρι.

 

Όπως είναι γνωστό, ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία του. "Είχα μία ιστορία πέρυσι με την υγεία μου. Αναγκάστηκα να απέχω πολύ από το θέατρο και από την εκπομπή. Είχα πάρει κορτιζόνη για ένα μήνα. Μετά έπρεπε να το πάρω από την αρχή όλο το πράγμα, να περπατάω και να γυμναστώ. Έχασα 22-24 κιλά λίπους, από τα οποία τα 10 ήταν βάρος και τα υπόλοιπα τα έκανα μύες", είχε πει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του.

"Ήταν ένα πρόβλημα υγείας το οποίο μου δημιούργησε μία παράλυση από την αριστερή πλευρά, από τη μέση της πλάτης μέχρι το πόδι. Αυτό λύθηκε με κορτιζόνη και αυτό με επιβάρυνε. Μετά επειδή είχαν ακυρωθεί οι μύες μου έπρεπε να ξαναχτίσω το σώμα μου" εξήγησε ο γνωστός ηθοποιός.