ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ- Τον καταγγέλλει για αντιγραφή! Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ | dete

ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ- Τον καταγγέλλει για αντιγραφή! Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Κους κους έχει προκληθεί στον ιατρικό κόσμο της περιοχής από μια ανάρτηση στο fb με την οποία μια γυναίκα που εργάζεται σε νοσοκομείο στην Κεφαλονιά, κατηγορεί διοικητή νοσοκομείου της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Ελλάδας για αντιγραφή της εργασίας της στο Πανεπιστήμιο.

«Μόλις διαπίστωσα την αντιγραφή της Διπλωματικής μου.
Ρε πώς παίρνουν μερικοί διπλώματα με τον κόπο των άλλων στην Ελλάδα του 2020. Πώς είπατε; Ιδέα μου; Θα σας βάλω τα λινκ των εργασιών εδώ να το δείτε και μόνοι σας. Μέχρι και την αφιέρωση με την ίδια γραμματοσειρά την έχει αφήσει, ο ερασιτέχνης».

Ακολούθως η καταγγέλλουσα αναρτά τα link της δικής της εργασίας και της εργασίας που η ίδια χαρακτηρίζει "μαϊμού" και η οποία, όπως λέει, κατατέθηκε ένα χρόνο νωρίτερα από τη δική της. Η εργασία, αφορά τη διοίκηση μονάδων υγείας.

Ακολούθως απαντώντας σε σχόλια κάτω από την ανάρτησή της αναφέρει: «Έκανα έγγραφη καταγγελία στο πανεπιστήμιο και δεν έχει απαντήσει ακόμα. Και όταν προσπάθησα να κατεβάσω την δικιά μου, δυσκολευόταν ο υπολογιστής επειδή προφανώς τις συγκρίνουν. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι, καθώς ο συγκεκριμένος "καθηγητής" που δίνει για αντιγραφή την εργασία μου στους φοιτητές του "ελαφρά τη καρδία" απειλούσε και φοβέριζε ότι θα την έκοβε».

Όπως λέει στη συνέχεια η καταγγέλλουσα, η εργασία της έχει μπει και στα επίσημα σαιτ πολλών δημόσιων νοσοκομείων ενώ δίνει και σε αυτή την περίπτωση ενεργούς συνδέσμους με την εργασία που φέρει την υπογραφή της.

Για τις πολυσέλιδες εργασίες δεν ξέρουμε να σας πούμε καθώς χρειάζεται ειδική μελέτη για να διαπιστώσει κανείς τα της αντιγραφής που καταγγέλλεται, αν τελικά τα πράγματα έχουν έτσι. Αυτό όμως που σας λέμε με βεβαιότητα είναι ότι το θέμα έχει γίνει αγαπημένο στις συζητήσεις διαφόρων παραγόντων, που βρήκαν την ευκαιρία να ρίξουν τα βέλη τους ενώ το κουτσομπολιό δίνει και παίρνει και από τους γιατρούς.