Κορωνοϊός: Ξεκίνησαν τα rapid test στις κλειστές δομές της Πάτρας – Κλιμάκιο στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου

28.10.2020 / 19:23
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ΓΚΟ-20

 Τα rapid test που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και υλοποιούνται από τον Ιατρικό Σύλλογο και το Πανεπιστήμιο Πατρών, ξεκίνησαν ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

Πρόκειται για 1.000 συνολικά δειγματοληψίες που θα γίνουν σε κλειστές κοινότητες και ιδρύματα, με στόχο να εντοπιστούν οι ασυμπτωματικοί του κορωνοϊού.

Πρώτος σταθμός, σύμφωνα με ανάρτηση της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Άννα Μαστοράκου ήτα οι εργαζόμενοι στις φυλακές Αγίου Στεφάνου. Εκεί  υποδέχθηκε τους εκπροσώπους του Ιατρικού Συλλόγου και στο Πανεπιστημίου Πατρών ο κ. Μπάρμπας Ευάγγελος.

Τα μέλη του κλιμακίου ήταν οι Γούδας Λεωνίδας, αναισθησιολόγος και η κ. Μπακοπούλου Αθηνά, νοσηλεύτρια. Δεύτερος σταθμός θα είναι η  Κιβωτός της  Αγάπης.

Θυμίζουμε ότι την Πέμπτη ξεκινούν τα rapid test του ΕΟΔΥ και της 6ης ΥΠΕ με στόχο την ιχνηλάτηση στην ανοικτή κοινότητα της Πάτρας. Θα γίνουν συνολικά 1.500 τεστ με τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ να στήνονται σε τρεις πλατείες, στην πλατεία Γεωργίου, στην πλατεία Ελευθερίας και στην πλατεία Κύπρου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα