Κορονοϊός: Το Netflix έπεσε – Πολλά τα προβλήματα σε αρκετές χώρες | dete

Κορονοϊός: Το Netflix έπεσε - Πολλά τα προβλήματα σε αρκετές χώρες

Οι περισσότερες χώρες του πλανήτη είναι σε καραντίνα λόγω του κορονοϊού και οι άνθρωποι ανά τον κόσμο μένοντας στο σπίτι προσπαθούν με κάθε τρόπο να αξιοποιήσουν το χρόνο τους,

Σε αυτό βοηθάει πολύ και η διαδικτυακή πλατφόρμα του Netflix, στην οποία υπάρχει τεράστια ποικιλία σειρών και ταινιών και είναι μια ευχάριστη παρέα σε μια ώρα που σχεδόν 1,3 δισεκατομμύρια άνθρωποι βρίσκονται σε καραντίνα κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Ωστόσο σύμφωνα με τον Independent, το Netflix έχει σταματήσει να λειτουργεί και πολλοί χρήστες σε όλο τον κόσμο αλλά κυρίως στην Ευρώπη δε μπορούν να μπουν στο site της διαδικτυακής πύλης.

Όπως αναφέρει ο Independent: «ανιχνεύθηκαν προβλήματα σε ολόκληρο τον κόσμο, αν και επικεντρώθηκαν σε μεγάλο βαθμό στην Ευρώπη. Η διακοπή ήρθε περίπου στις 6μ.μ. γεγονός που σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι που βγαίνουν έξω για να δουλέψουν είχαν μόλις τελειώσει την εργασία τους και προσπαθούσαν να έχουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα».

Μάλιστα η εταιρεία απάντησε στους χρήστες στο twitter πως κάνουν ότι καλύτερο μπορούν ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Netflix CS

@Netflixhelps

Απάντηση στον χρήστη @Sheeranosor @bellagrandevero

We are doing our best to help everyone as fast as we can! *SvdB

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Netflix CS
Μέχρι στιγμής αυτό ισχύει μόνο για το εξωτερικό αφού δεν έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα στην Ελλάδα.