Παρασκευή, 2.12.2022, 11:25 πμ

Κορονοϊός: Τέσσερα θετικά κρούσματα στην Αγία Βαρβάρα μετά από γάμο

21.09.2020 / 16:57
ÓÕÍÅ×ÉÆÅÔÁÉ Ï ÅÐÉÄÇÌÉÏËÏÃÉÊÏÓ ÄÅÉÃÌÁÔÏËÇÐÔÉÊÏÓ ÅËÅÃ×ÏÓ ÓÅ ÔÁÎÉÄÉÙÔÅÓ ÓÔÏ ËÉÌÁÍÉ ÔÇÓ ÑÁÖÇÍÁÓ ÁÐÏ ÅÉÄÉÊÁ ÊËÉÌÁÊÉÁ ÔÏÕ ÓÕÍÔÏÍÉÓÔÉÊÏÕ ÊÅÍÔÑÏÕ ÔÇÓ ÐÅÑÉÖÅÑÅÉÁÓ ÁÔÔÉÊÇÓ ÊÁÉ ÔÏÕ ÉÁÔÑÉÊÏÕ ÓÕËËÏÃÏÕ ÁÈÇÍÁÓ

Μεγάλη είναι η ανησυχία που επικρατεί στον δήμο Αγίας Βαρβάρας Αττικής μετά την είδηση ότι ορισμένα άτομα που έδωσαν το παρών σε γάμο βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό.

Ο γάμος έγινε στον Κορυδαλλό την περασμένη εβδομάδα και λίγο μετά κάποιοι από τους καλεσμένους παρουσίασαν ύποπτα συμπτώματα. Τα τεστ συνεχίζονται και σε άλλα άτομα, ενώ γίνεται και ιχνηλάτηση στο περιβάλλον των θετικών κρουσμάτων.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Λάμπρος Μίχος μιλώντας στο newsit.gr. Μάλιστα ανέφερε πως για το θέμα έχει ενημερωθεί ήδη και ο ΕΟΔΥ.

«Όπως πληροφορήθηκα ο γάμος έγινε την περασμένη εβδομάδα σ’ ένα κέντρο στον Κορυδαλλό, όπου δυο τρεις μέρες μετά εντοπίστηκαν τρία με τέσσερα άτομα θετικά στον κορονοϊό. Κάποια άτομα από το γάμο εμφάνισαν συμπτώματα γι’ αυτό και αρχικά θεωρούνταν ύποπτα ως κρούσματα, ωστόσο σήμερα έμαθα πως τα τεστ έδειξαν πως ήταν θετικά στον ιό. Αμέσως ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ και έχουν δοθεί κάποιες οδηγίες.

Ο αντιδήμαρχος μου, που είναι και πνευμονολόγος, με ενημέρωσε πως στο στάδιο της ιχνηλάτησης άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον των θετικών κρουσματων βρέθηκαν αρνητικά στα τεστ που τους έγιναν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μίχος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα