Κορονοϊός: Ανησυχία για τη βασίλισσα Ελισάβετ – Είχε συναντηθεί με τον Κάρολο | dete

Κορονοϊός: Ανησυχία για τη βασίλισσα Ελισάβετ - Είχε συναντηθεί με τον Κάρολο

Ανησυχία έχει προκαλέσει η ασθένεια με κορονοϊό του πρίγκιπα Καρόλου, ενώ είχε συνάντηση με την μητέρα του πριν εκδηλώσει τα συμπτώματα. Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι καλά στην υγεία της σύμφωνα με την dailymail και σε στενή ιατρική παρακολούθηση, καθώς είχε δει τον γιο της λίγες ώρες πριν εμφανίσει τα συμπτώματα. Ο 71χρονος βρίσκεται σε απομόνωση στο Balmoral Castle στη Σκωτία μαζί με την Καμίλα.

Ο Κάρολος εμφάνισε συμπτώματα την επόμενη ημέρα από την συνάντηση του με τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Οι δύο άνδρες είχαν καθίσει απέναντι στην εκδήλωση της WaterAid στο Λονδίνο στις 10 Μαρτίου. Εκπρόσωπος του Clarence House δήλωσε 'Ο πρίγκιπας Κάρολος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό έπειτ από τεστ. Έχει ήπια συμπτώματα και εκτός αυτών είναι καλά στην υγεία του και συνεχιζει αν εργάζεται από το σπίτι τις τελευταίες ημέρες".

Ο Κάρολος βρέθηκε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ τελευταία φορά στις 12 Μαρτίου και ήδη εκφράζονται ανησυχίες για το αν κόλλησε τη μητέρα και τον πατέρα του. Μια πηγή αναφέρει στην Dailymail ότι η πιο συντηρητική εκτίμηση των γιατρών του είναι ότι ο πρίγκιπας μπορούσε να μεταδώσει την ασθένεια από τις 13 Μαρτίου, δηλαδή 24 ώρες μετά την συνάντησή του με την Ελισάβετ.