Κορκολής με Πολυφωνική-Νέα σπουδαία συνεργασία για το Πατρινό σύνολο

Νέα σημαντική συνεργασία για την Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας, με τη συναυλία που προγραματίζει με τον Στέφανο Κορκολή, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου (ώρα 20.30), στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Πρόκειται για συναυλία έργων Μίκη Θεοδωράκη, με τον καταξιωμένο συνθέτη και πιανίστα, που θα έχει δίπλα του την ταλαντούχα ερμηνεύτρια Σοφά Μανουσάκη.

Η συγκεκριμένη παράσταση έχει ταξιδέψει με τον τίτλο  «Συνάντηση» σε 20 πόλεις ανά την Ελλάδα σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Όλες οι συναυλίες ήταν soldout και σε κάποιες περιπτώσεις έγιναν και επαναληπτικές λόγω της υπερβολικής προσέλευσης του κόσμου. Οι κριτικές παντού ήταν διθυραμβικές. Από πολλούς η «Συνάντηση» του Μίκη Θεοδωράκη, του Στεφάνου Κορκολή με τη συμμετοχή της εξαιρετικής νέας ερμηνεύτριας Σοφίας Μανουσάκη θεωρήθηκε ως η επιτυχία του χειμώνα.

Στην Πάτρα, θα παρουσιαστεί για πιάνο- φωνή και χορωδία και θα μετάσχουν και οι χορωδίες του Οργανισμού: Μικτή (Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός), Νεανική (Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου) και Παιδική (Διεύθυνση: Αρετούσα Νικολοπούλου).