Κοραλία Χατζηγιαννάκη: Η 16χρονη που μοίρασε πάνω από 1500 μάσκες σε νοσοκομεία έφτασε μέχρι… τα Ψαρά!

30.09.2020 / 9:53
maskes__6_

Η Κοραλία δημιούργησε την κοινωνική δράση “The Greek Mask Project” τον Απρίλιο, κατά τη διάρκεια του lockdown και προμηθεύει με μάσκες γηροκομεία, νοσοκομεία και  Λιμενικό

Στο πλευρό των ηλικιωμένων βρίσκεται η 16χρονη Κοραλία Χατζηγιαννάκη, καθώς τους προμηθεύει με ειδικά σχεδιασμένες μάσκες.

Η έφηβη είναι δημιουργός του «The Greek Mask Project» και εφοδίασε σήμερα με υφασμάτινες μάσκες το προσωπικό του Γηροκομείου Αθηνών.

maskes__5_
maskes__6_

Η Κοραλία δημιούργησε την κοινωνική δράση “The Greek Mask Project” τον Απρίλιο, κατά τη διάρκεια του lockdown.

Απο την αρχική της δωρεά με τις πρώτες 300 μάσκες στον Ευαγγελισμό, η πρωτοβουλία αυτη εχει προσφέρει πάνω από 1.500 μάσκες σε όλα τα νοσοκομεία Covid-19 της πρωτεύουσας.

maskes__1_
maskes__2_
maskes__3_
maskes__4_

Παράλληλα, όπως αναφέρει η eurokinissi, συμβάλλοντας στην προσπάθεια θωράκισης της χώρας με την επανέναρξη του τουρισμού, εφοδίασε με μάσκες την ομάδα Πολιτικής Προστασίας στο αεροδρόμιο των Αθηνών, καθώς και ξενοδοχεία, αλλά και το Μουσείο της Ακρόπολης. Ταυτόχρονα, εφοδίασε όλο το Λιμενικό Βορείου Αιγαίου, από τα Ψαρά μέχρι τους Φούρνους και πιο πρόσφατα αστυνομικούς στο νέο ΚΥΤ μεταναστών στην Λέσβο.

Η πρωτοβουλία της έφηβης τιμήθηκε τον Μάιο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ως κοινωνική συνεισφορά μοναδικής Ελληνίδας κατά την διάρκεια της πανδημίας.

Η 16χρονη Κοραλία είναι μαθήτρια του Κολλεγιου Αθηνών και στοχεύει να προχωρήσει στην θωράκιση με μάσκες και άλλων γηροκομείων και ευάλωτων ομάδων στην Αττική.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα