Κομματάρχης της Ν.Δ., χούλιγκαν σε ματς στην Κοζάνη! | dete

Κομματάρχης της Ν.Δ., χούλιγκαν σε ματς στην Κοζάνη!

Ενα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να πρωταγωνιστεί σε επεισόδια σε βάρος ποδοσφαιριστών ως κοινός χούλιγκαν, την Κυριακή, στοίχισε την εκπαραθύρωση από τη Νέα Δημοκρατία του προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής Βοΐου Θωμά Παπαγούσια!

Η απαράδεκτη συμπεριφορά του είχε αποτυπωθεί στο υλικό που κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο, όπου φαινόταν να εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του αγώνα Ακαδημίας Βοΐου - Κοζάνης στη Νεάπολη και να γρονθοκοπεί με μανία έναν ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων!

Ακόμα και όταν ψυχραιμότεροι προσπάθησαν να τον απωθήσουν, ο κομματάρχης χούλιγκαν εξακολουθούσε να μοιράζει «μπουκέτα» σε όποιον ποδοσφαιριστή βρισκόταν μπροστά του! Αφορμή για το σκηνικό της ντροπής με τον Θωμά Παπαγούσια να μετατρέπει τον αγωνιστικό χώρο σε ρινγκ ήταν κάποια σφυρίγματα του διαιτητή που θεώρησε ότι αδικούσαν την Ακαδημία. Οι φιλοξενούμενοι μιλούν για τραυματισμό ποδοσφαιριστή από το γρονθοκόπημα και ετοιμάζουν μηνύσεις. Επειτα από το πρωτοφανές περιστατικό ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης έθεσε εκτός τον Θωμά Παπαγούσια με σχετική δήλωσή του:

«Με την απαράδεκτη εμπλοκή του σε επεισόδια ποδοσφαιρικού αγώνα στην Κοζάνη ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. Θωμάς Παπαγούσιας είναι αυτονόητο ότι έθεσε μόνος του εαυτόν εκτός κόμματος».

espressonews.gr