«Κομμένος» και από θέση δημόσιου Οργανισμού στο Ρίο ο «Ριχάρδος»; | dete

«Κομμένος» και από θέση δημόσιου Οργανισμού στο Ρίο ο «Ριχάρδος»;

Όλα δείχνουν ότι με τα καμώματα του δεν θα πάρει ούτε τη θέση αυτή, που κυνηγά εδώ και καιρό

 

Το έφαγε το κεφάλι του, όπως φαίνεται, ο επονομαζόμενος «Ριχάρδος», με τα ψεύτικα γυναικεία προφίλ στο facebook και τις επιθέσεις που εξαπέλυε μέσω αυτών εναντίον εσωκομματικών αντιπάλων του.

Αν και προβεβλημένο «γαλάζιο» στέλεχος, και μάλιστα πολύ ψηλά στην τοπική κομματική ιεραρχία, θα μείνει για μια ακόμη φορά με άδεια χέρια, καθώς δεν θα καταλάβει ούτε θέση δημόσιου Οργανισμού που διακαώς ήθελε, έχοντας καταθέσει και αίτηση γι' αυτήν.

Δυστυχώς, όμως, για τον ίδιο, ο σάλος που ξέσπασε από τα δημοσιεύματα του «Κ», τα οποία αποκάλυπταν την (τουλάχιστον) αντιδεοντολογική στάση του», έφτασε και στην Αθήνα. Και μαζί μ’ αυτόν έφθασαν και αντίγραφα των σχετικών δημοσιευμάτων, που κοινοποιήθηκαν αρμοδίως εκεί όπου «παίζονται» θέσεις και πόστα.

Η δυσαρέσκεια θιγόμενων από τον «Ριχάρδο» προσώπων επέφερε εν τέλει ένα βαρύ κλίμα για τον ίδιο, που δεν αποκλείεται να φτάσει ακόμη και στην επιβολή αυστηρών κομματικών κυρώσεων.

Προς το παρόν, όμως, ως μια πρώτη επίπτωση, φέρεται από σίγουρη έως δεδομένη η απόρριψη της αίτησης του για την προαναφερόμενη θέση, η οποία προορίζεται να καταλήξει στον κάλαθο των αχρήστων.

Διότι, όπως όλα δείχνουν, κι αυτή η θέση, όπως και οι άλλες που κυνήγησε από τότε που επανήλθε η Νέα Δημοκρατία στα πράγματα, (ενδεικτικά αναφέρεται αυτή του περιφερειακού διευθυντή του ΕΚΑΒ) θα παραμείνει γι' αυτόν «όνειρο θερινής νυκτός».

Έτσι, αν και είχε μεγάλες προσδοκίες για την αξιοποίηση του από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, όχι μόνο είναι για την ώρα στα αζήτητα, αλλά όπως πάει ρισκάρει ακόμη και την παραμονή του στο κυβερνών κόμμα!