ΠΑΤΡΑ: «Ξαναμμένος» λογιστής… έχει γίνει στενός κορσές σε 45άρα! Aρκετές χρήστριες του facebook… τον έχουν στην «μπούκα»! | dete

ΠΑΤΡΑ: «Ξαναμμένος» λογιστής… έχει γίνει στενός κορσές σε 45άρα! Aρκετές χρήστριες του facebook… τον έχουν στην «μπούκα»!

Σαραντάχρονος Πατρινός λογιστής (η όψη του οποίου παραπέμπει περισσότερο σε πορτιέρη) έχει γίνει βούκινο στο facebook, καθώς στην κυριολεξία δεν αφήνει σε χλωρό κλαρί γυναίκες, αν και οι περισσότερες τον έχουν πάρει χαμπάρι με αποτέλεσμα η "χυλόπιτα" να πέφτει σύννεφο.

Πρόκειται για γνωστό πατρινό ο οποίος έχει το χαρακτηριστικό πως… αναρτά συνεχώς καρδούλες και λουλούδια στην προσωπική του σελίδα, γεγονός που τις περισσότερες φορές προκαλεί τον χλευασμό παρά τον θαυμασμό των αναγνωστών του. Μάλιστα όπως μαθαίνουμε στέλνει και μηνύματα στον "κρυφό" διάλογο χωρίς να υπολογίζει ότι ενδέχεται να γίνεται «φορτικός».
Χαρακτηριστική η περίπτωση με 45αρα από τον χώρο της υγείας, η οποία κυριολεκτικά τους τελευταίους μήνες έχει βρει τον μπελά της και τον αποφεύγει ευγενικά. Αλλά εκείνος τίποτα. Βλέπετε, η γυναίκα είναι ιδιαίτερα σέξι, όμως δεν τρέφει και την καλύτερη άποψη για τον λογιστή!

Έφτασε δε σε σημείο να «του την πει» κιόλας (παρά το ότι είναι ιδιαιτέρως ευγενική), εκείνος όμως… δεν πτοείται! Νομίζοντας πως… κάποια στιγμή θα πέσει στα ερωτικά του δίχτυα!

Το facebook μετατράπηκε σταδιακά σε site γνωριμιών, μεταμεσονύκτιου φλερτ, κλπ κλπ. Ετσι κάποιοι (όπως και ο λογιστής της ιστορίας μας) νομίζουν πως μέσω αυτού… θα βρουν τις σεξουαλικές ευκαιρίες της ζωής τους. Δυστυχώς όμως… δεν βάζουν όρια!

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί πως στην Ελλάδα το facebookχρησιμοποιείται ως επί το πλείστον για γνωριμίες, ενώ στο εξωτερικό δεν το χρησιμοποιούν τόσο για σεξ, επειδή είναι διαφορετική η νοοτροπία των ανθρώπων (ιδιαίτερα στην δύση).

Έβγαλαν και application για το σεξ μέσω facebook
Το "ansoukatsei" είναι το νέο δωρεάν Application (https://www.ansoukatsei.com ), που έπειτα από την τεράστια επιτυχία που έχει σημειώσει στο εξωτερικό, ήρθε επιτέλους και στη χώρα μας, και προμηνύεται ναγίνει σύντομα και στη Ελλάδα, το κοινό "μυστικό" όλων ανεξαιρέτως των χρηστών του Facebook!
Ο λόγος είναι ότι πολύ απλά, σου φανερώνει ποιοι φίλοι σου στο Facebook έχουν όρεξη για σεξ μαζί σου!
Σε αντίθεση με άλλα παρόμοια sites ή applications γνωριμιών, το "ansoukatsei" κάνει τη διαφορά για τον πολύ απλό λόγο του οτι "λέει" τα πράγματα ξεκάθαρα και με ειλικρίνεια, όπως δηλαδή όλοι ενδόμυχα θέλουμε να είναι. Βοηθάει να έρθουν πιο κοντά άνθρωποι που γουστάρονται και θέλουν να κάνουν μόνο σεξ μεταξύ τους (τουλάχιστον για αρχή...), και που πολύ απλά - για διάφορους συνήθως "κοινωνικούς" λόγους - δεν το έχει γνωστοποιήσει ο ένας στον άλλον. Και το καλύτερο απ όλα είναι ότι η όλη διαδικασία γίνεται ουσιαστικά ανώνυμα - χωρίς ρίσκο - καθώς κανείς δεν μαθαίνει ότι χρησιμοποιείς το application "ansoukatsei", δηλαδή, σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες στο Facebook, αυτό δεν εμφανίζεται πουθενά στον Τοίχο σου. Και το καλύτερο είναι ότι, σαν να είναι ο πιο έμπιστος κολλητός ή κολλητή σου, το "ansoukatsei" φροντίζει να μην σε "δώσει" χωρίς λόγο, δηλαδή κανείς δεν μαθαίνει ότι θέλεις να κάνει σεξ μαζί του, εάν δεν θέλει αντίστοιχα να κάνει και αυτός/αυτή σεξ μαζί σου!