Κολέγιο οργίων ! | dete

Κολέγιο οργίων !

Sex parties, ναρκωτικά και αλκοόλ στο Σεν Πολ

Οργια με αλκοόλ και ναρκωτικά σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στα οποία οι φοιτήτριες «βαθμολογούνται» για τις επιδόσεις τους από τους συμφοιτητές τους, λαμβάνουν χώρα εντός του πανεπιστημίου του Σίδνεϊ, και μάλιστα με την ανοχή του προσωπικού. 

Οι κατηγορίες προέρχονται από φοιτήτριες που έλυσαν τη σιωπή τους στην «Daily Mail Australia» υπό καθεστώς ανωνυμίας, στην προσπάθειά τους να βάλουν ένα τέλος στο bullying και στον δημόσιο εξευτελισμό που έχουν βιώσει στους χώρους του.
Οπως αποκαλύπτουν, μετά το τέλος της αθλητικής σεζόν οι φοιτητές του κολεγίου Σεν Πολ, το οποίο ανήκει στο πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ, διοργανώνουν sex parties στην αίθουσα «Ρότζερς», γνωστή και ως «αίθουσα οστών», καλύπτοντας απ' άκρη σ' άκρη το πάτωμά της με στρώματα.

«Απαράδεκτο» έθιμο

Οι φοιτητές καλούνται να συνοδεύονται από μια κοπέλα, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά προσώπου και σώματος, διαφορετικά κάθε φορά. Η επόμενη μέρα, ωστόσο, βρίσκει τις κοπέλες εκτεθειμένες στο εσωτερικό δίκτυο ανταλλαγής αρχείων του πανεπιστημίου, γνωστό και ως «fun box», καθώς οι φοιτητές αποκαλύπτουν τα ονόματά τους και τις βαθμολογούν για τις επιδόσεις της προηγούμενης νύχτας, χρησιμοποιώντας τίτλους ταινιών πορνό για να τις χαρακτηρίσουν σεξουαλικά.

Μετά τις αποκαλύψεις οι Αρχές του κολεγίου, τα δίδακτρα του οποίου ανέρχονται στα 20.000 ευρώ ετησίως, ανακοίνωσαν ότι ξεκινούν έρευνα γι' αυτό το «απαράδεκτο» έθιμο.