Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγρινίου: Εμφανίστηκε με κατσαβίδι για να πάρει τρόφιμα! | dete

Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγρινίου: Εμφανίστηκε με κατσαβίδι για να πάρει τρόφιμα!

Ουκ ολίγα περιστατικά επιθέσεων και απειλών σε βάρος υπαλλήλων του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αγρινίου έχουν καταγραφεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Άτομα εμφανίζονται στην κοινωνική δομή της Διεύθυνσης Πρόνοιας και παρά το γεγονός ότι δεν είναι δικαιούχοι, ούτε λίγο ούτε πολύ, απαιτούν με… διαφόρους τρόπους να λάβουν τρόφιμα.

Λεκτικές αντεγκλήσεις και απειλές βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη ενώ πριν από περίπου 15 ημέρες είχε χρειαστεί να παρέμβει η Αστυνομία για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Όπως όμως καταγγέλθηκε στη «Σ» προ ημερών έλαβε χώρα ένα πολύ σοβαρό περιστατικό στα γραφεία της πρόνοιας το οποίο δεν έλαβε δυσάρεστες διαστάσεις λόγω κυρίως της ψυχραιμίας που επέδειξε υπάλληλος της υπηρεσίας. Στην πρόνοια λοιπόν, εμφανίστηκε άγνωστος άνδρας ο οποίος αρχικά σε έντονο ύφος απαίτησε από την υπάλληλο να του δώσει τρόφιμα. Η υπάλληλος τον ενημέρωσε ότι δεν είναι δικαιούχος και ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, με τον άνδρα ωστόσο να μην δείχνει αποφασισμένος να φύγει με άδεια χέρια… Ξαφνικά προβαίνει σε μία ενέργεια -προφανώς εκφοβισμού της υπαλλήλου- φέροντας στο χέρι του ένα κατσαβίδι το οποίο είχε στην κατοχή του! Η υπάλληλος το αντιλήφθηκε και για να αποφύγει τα χειρότερα, έδωσε τελικά στον άνδρα μία σακούλα με τρόφιμα. Τότε αυτός αποχώρησε από το σημείο σαν να μην τρέχει τίποτα.