Παρασκευή, 9.12.2022, 2:41 μμ

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σήμερα στο ΚΥ Χαλανδρίτσας μετά το δεύτερο κρούσμα σε γιατρό

05.10.2020 / 4:57
kentro_igias_xalandritsa

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρεθεί σήμερα το πρωί στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας προκειμένου να διενεργηθούν τεστ κορωνοϊού σε όλο το υγειονομικό, βοηθητικό και διοικητικό προσωπικό μετά τον εντοπισμό και δεύτερου θετικού κρούσματος COVID 19 μέσα σε λίγες ημέρες.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Ερυμάνθου αναφέρεται πως:

“Ο Δήμος Ερυμάνθου ενημερώνει πως εντοπίστηκε και δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας. Πρόκειται για άτομο του υγειονομικού τομέα, ο οποίος επιβεβαιώθηκε με COVID 19. O Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θεόδωρος Μπαρής επικοινώνησε άμεσα με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη ο οποίος τον ενημέρωσε πως θα πραγματοποιηθεί άμεσα απολύμανση των χώρων, ενώ την Δευτέρα το πρωί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα μεταβεί στο Κέντρο Υγείας προκειμένου να διενεργηθούν τεστ σε όλο το υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και προκειμένου να μην υπάρχει ανησυχία στους πολίτες που επισκέπτονται καθημερινά την πρωτοβάθμια δομή υγείας στην έδρα του Δήμου, ζητά να κλείσει το Κέντρο Υγείας μέχρις ότου διενεργηθούν τα τεστ στο προσωπικό και βγουν τα αποτελέσματα”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα