Κιμ Καρντάσιαν: Οι πρώτες δηλώσεις μάρτυρα για τη ληστεία! | dete

Κιμ Καρντάσιαν: Οι πρώτες δηλώσεις μάρτυρα για τη ληστεία!

Σήμερα, δημοσιεύτηκαν οι πρώτες δηλώσεις του ανθρώπου που βρέθηκε δεμένος με την Κιμ Καρντάσιαν στο δωμάτιό της και προσπαθούσε να την παρηγορήσει.

Ο υπάλληλος του ξενοδοχείου, ο οποίος αποκαλύπτει μόνο το μικρό του όνομα - Abdulrahman - για λόγους ασφαλείας, είπε:

Ήμουν στην ρεσεψιόν και τρεις αστυνομικοί μου έκαναν νόημα να τους ανοίξω. Εγώ φυσικά δεν υποψιάστηκα τίποτα και πήγα προς το μέρος τους. Αμέσως με ακινητοποίησαν και μου ζήτησαν να τους δείξω τις κάμερες ασφαλείας. Τότε κατάλαβα ότι πρόκειται για ληστεία. Στη συνέχεια μου ζήτησαν να τους πάω στο δωμάτιο της Κιμ Καρντάσιαν – τους είπα ότι δεν ξέρω ποια είναι αλλά φυσικά δεν με πίστεψαν.

«Μπήκαν λοιπόν στο δωμάτιο και κατευθυνθήκαμε όλοι μαζί στο υπνοδωμάτιο της Κιμ. Εκείνη άκουσε θόρυβο και άρχισε να ρωτάει ποιος είναι. Μπήκαμε μέσα, την τράβηξαν από το κρεβάτι και μας έδεσαν και τους δύο στο πάτωμα ενώ η Κιμ φώναζε να μην της κάνουν κακό γιατί έχει παιδιά. Εκείνοι μας είπαν ότι δεν κινδυνεύει κανένας μας και ότι αν είμαστε ήσυχοι δε θα μας πειράξουν. Όπως χαρακτηριστικά είπαν, είχαν έρθει για τα χρήματα».

«Η Κιμ φυσικά έκλαιγε και με ρώτησε αν πιστεύω ότι θα μας σκοτώσουν, αλλά ειλικρινά δεν ήξερα τι να της απαντήσω. Είχα τρομοκρατηθεί. Το μόνο που κατάφερα να πω ήταν να τους ζητήσω να μην την πειράξουν».

Να σημειώσουμε ότι η Κιμ Καρντάσιαν έχει να ποστάρει φωτογραφία και σχόλια στα social media εδώ και δυο βδομάδες, καθώς, όπως εξομολογήθηκε έφταιγε εκείνη για τη ληστεία, αφού επιδείκνυε τα πολύτιμα υπάρχοντά της, πολλές φορές, στο διαδίκτυο με φωτογραφίες της!