Κεφαλονιά: «Το ‘πε ο Τσελέντης»

26.09.2020 / 9:40
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Tselentis-kalh

Όσοι έχουν επαφές με την Κεφαλονιά, γνωρίζουν ότι ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, Καθηγητής Σεισμολογίας Άκης Τσελέντης, χαίρει μεγάλης

εκτίμησης στο νησί. Οι Κεφαλονίτες είναι υπερήφανοι που ένας συντοπίτης τους κατάφερε να διακριθεί στον επιστημονικό του τομέα και για αυτό τον ακούν με μεγάλη προσοχή σε ό, τι και εάν λέει.

 Μάλιστα, όπως γνωρίζει η στήλη, ο Άκης Τσελέντης, ο οποίος ποτέ δεν απέκοψε τους δεσμούς του με τους Κεφαλονίτες, απαντά σε όλα τα ερωτήματα που κατά καιρούς του στέλνουν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και έχουν να κάνουν με σεισμούς, με τις έρευνες για πετρέλαιο στην περιοχή, κτλ.

Η πρόσφατη ανάρτηση του Άκη Τσελέντη στη σελίδα του, στο Facebook, για το τι έφταιξε για τις καταστροφές που υπέστη το νησί από το πέρασμα της κακοκαιρίας του «Ιανού», είχε μεγάλη απήχηση, όχι μόνο στους κατοίκους της Κεφαλονιάς, αλλά και ευρύτερα.

Ο καθηγητής σεισμολογίας, ο οποίος είχε θητεύσει επί σειρά ετών και στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, εν ολίγοις έγραψε ότι για τις πλημμύρες στην Κεφαλονιά, ευθύνεται ο τρόπος που έγιναν τα έργα πρόσβασης στις ανεμογεννήτριες, τα αυθαίρετα και τα μπάζα στα ρέματα.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα