Κερδίζει το στοίχημα η Παναχαϊκή Συμμαχία | dete

Κερδίζει το στοίχημα η Παναχαϊκή Συμμαχία

 

Η Παναχαϊκή οδεύει προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και είναι το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο στην Football league. Επτά μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της η Παναχαϊκή Συμμαχία κερδίζει το στοίχημα και μετά από χρόνια η «κοκκινόμαυρη» ομάδα  αφήνει πίσω της την απαξίωση που είχε υποστεί και βαδίζει στην νέα εποχή με όραμα και προοπτική.  Επτά μήνες που άλλαξαν τα πάντα και ακόμα είναι η αρχή. Οι Σύμμαχοι  οργάνωσαν την Παναχαϊκή σε επαγγελματικά πρότυπα. Τα πάντα λειτουργούν με πρόγραμμα αφού  ελέγχεται  και η παραμικρή λεπτομέρεια. Ακόμα και οι αντίπαλοι της βγάζουν το καπέλο για την υποδειγματική φιλοξενία που βιώνουν στην Πάτρα.

Οι επιλογές των Συμμάχων δικαιώνονται με πρώτη και καλύτερη την παρουσία του Κώστα Κατσουράνη ως επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Το όραμα του παίρνει σάρκα και οστά πολύ γρήγορα αφού η Πατρινή ομάδα κερδίζει την νέα γενιά φιλάθλων. Τα νεαρά παιδιά της Πάτρας με τις επισκέψεις του τεχνικού διευθυντή στα σχολεία  γίνονται Παναχαϊκή, φοράνε «κοκκινόμαυρο» κασκόλ  και πηγαίνουν στο γήπεδο.  Αγωνιστικά έστω και αν η ομάδα άρχιζε να κτίζεται Αύγουστο μήνα είναι με το ένα πόδι στην  Football league και είναι η ομάδα με την μεγαλύτερη βαθμολογική διαφορά σε όλους τους ομίλους.  Ομάδες με ιστορία στους άλλους ομίλους κινδυνεύουν να μείνουν εκτός ανόδου αλλά η Παναχαϊκή δεν χάνει τον τίτλο με τίποτα.

Η Παναχαϊκή Συμμαχία έχει φέρει τον κόσμο και πάλι στο γήπεδο. Η Παναχαϊκή των 200 και 300 φιλάθλων τα προηγούμενα χρόνια έπαψε να υφίσταται παρότι η ομάδα αγωνίζεται στην Γ εθνική. Ο κόσμος ακόμα και σε δύσκολες οικονομικές εποχές δείχνει ότι αγκαλιάζει το εγχείρημα και στηρίζει την διοίκηση των Πατρινών επιχειρηματιών.  Και το πιο σημαντικό είναι ότι οι Σύμμαχοι βάζουν χρήματα και τακτοποιούν τα πάντα. Δεν αφήνουν τίποτα σε εκκρεμότητα και η Παναχαϊκή έχει και πάλι καλό όνομα και αξιοπιστία στην πόλη. Και είναι ακόμα η αρχή. Η Παναχαϊκή Συμμαχία βάζει τις βάσεις για το μέλλον. Γιατί μπορεί ακόμα  να είναι σε εκκρεμότητα το θέμα των χρεών αλλά η Συμμαχία αποτελεί εγγύηση για ένα καλύτερο μέλλον  και την επιστροφή της Παναχαϊκής  εκεί που της αξίζει. Στην Σούπερ Λίγκ.