Κατερίνα Καλύβα: Πρώτη φορά με την Παναχαϊκή 2014 στην Β εθνική | dete

Κατερίνα Καλύβα: Πρώτη φορά με την Παναχαϊκή 2014 στην Β εθνική

Η Κατερίνα Καλύβα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Παναχαϊκή 2014 που θα κάνει την παρθενική της εμφάνιση  στην Β εθνική γυναικών βόλεϊ και μιλώντας για τους στόχους της ομάδας της τόνισε «Η Παναχαϊκή 2014 δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη από ανθρώπους που αγαπούν το βόλεϊ και το ομαδικό πνεύμα. Η προπονήτρια μας Λούλα Τριανταφυλλοπούλου μας καθοδηγεί και μας ωθεί στο να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε προπόνηση και αγώνα. Είναι σαφώς η παρθενική μας εμφάνιση στην Β εθνική ως ομάδα αλλά θα ακολουθήσουμε το ίδιο πνεύμα. Θα παίξουμε για να ευχαριστηθούμε τους αγώνες με καλό βόλεϊ».

Ερωτηθείσα αν ο βαθμός δυσκολίας θα είναι πιο μεγάλος στο φετινό πρωτάθλημα απάντησε «Είναι κάτι καινούριο και μια πρόκληση αλλά θα δώσουμε το 100% ως ομάδα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα δεδομένου πως τώρα θα αντιμετωπίσουμε πιο δύσκολες ομάδες αλλά δεν μας πτοεί κάτι τέτοιο. Αντίθετα μας πεισμώνει για να προσπαθούμε και να γινόμαστε καλύτερες». 

Η Κατερίνα Καλύβα είναι φοιτήτρια στο Μαθηματικό του Πανεπιστημίου  της Πάτρας και μιλώντας για την φετινή ης παρουσία τόνισε «Είναι η πρώτη φορά που θα παίξω στην Β εθνική αλλά νιώθω σιγουριά και αυτοπεποίθηση λόγω της ομάδας μου γιατί ξέρω πως η κάθε μια στηρίζει την άλλη και για αυγό άλλωστε είμαστε τόσο δεμένες μεταξύ μας».