Καρδίτσα: Με ελικόπτερο θα απομακρύνουν τους εγκλωβισμένους στην Οξυά

21.09.2020 / 14:03
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Δεν βρηκατε αυτο που ψαχνετε;

katestrammenos-dromos-art

Δραματική παραμένει η κατάσταση στο χωρίο Οξύα στην Καρδίτσα, το οποίο παραμένει αποκλεισμένο μετά τις φονικές πλημμύρες των τελευταίων ημερών που άφησαν πίσω τους τρεις νεκρούς και μια αγνούμενη φαρμακοποιό.
Στο χωριό έχουν εγκλωβιστεί περίπου 40 άτομα – κυρίως μεγάλης ηλικίας με προβλήματα αλλά και μια έγκυος καθώς και ένα μικρό παιδί.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το πρωί της Τετάρτης αναμένεται επιχείρηση με ελικόπτερο το οποίο θα παραλάβει ορισμένους από τους εγκλωβισμένους.
Όπως πληροφορείται το protothema.gr οι εγκλωβισμένοι δεν έχουν πλέον ούτε και νερό.
Σε κάθε περίπτωση η οδική πρόσβαση θα είναι αδύνατη για αρκετές ημέρες ακόμη.

Ώρες αγωνίας για τη 43χρονη φαρμακοποιό που αγνοείται

Παράλληλα, κορυφώνεται  η αγωνία για την 43χρονη φαρμακοποιό που αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής, όταν το αυτοκίνητό της παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού Πάμισου στο Μουζάκι Καρδίτσας, που χτυπήθηκε από τον Ιανό.
Οι πυροσβέστες αναζητούν την 43χρονη φαρμακοποιό με κάθε μέσο. 
«Εμείς αυτή τη στιγμή κάνουμε έρευνες μέσα στο ποτάμι για την αγνοούμενη από το Μουζάκι Καρδίτσας, επιχειρούμε με βάρκες , με πεζοπόρα τμήματα αλλά και με drones για την ανεύρεση της γυναίκας. Είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί , έχει μπαζωθεί μεγάλο τμήμα της περιοχής από φερτά υλικά που κατέβασε ο χείμαρρος αλλά έχουν έρθει δυνάμεις της ΕΜΑΚ από όλη την Ελλάδα και βοηθούν πραγματικά στην ανεύρεσή της αλλά και στις διασώσεις των υπολοίπων εγκλωβισμένων στα γύρω χωριά» είπε στο protothema.gr ο αντιπύραρχος, Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μουζακίου, Στέλιος Φούκας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα