ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Κάνουν… τάμα για να βρεθεί ασθενοφόρο…. | dete

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Κάνουν... τάμα για να βρεθεί ασθενοφόρο....

Ο λόγος για τους κατοίκους των Καλαβρύτων και των γύρω χωριών, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι, αφού η έλλειψη προσωπικού κάνει και πάλι την εμφάνισή της.

Σοβαρός ήταν ο τραυματισμός που προκλήθηκε χθες το απόγευμα στην θέση '' Καλογερικό '' ,πριν την διασταύρωση της Κέρτεζης όταν οδηγός έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, έφυγε από την πορεία του και ανετράπη εκτός δρόμου.

Σύμφωνα με το kalavrytanet, η κλήση στο Ε.Κ.Α.Β για παροχή βοήθειας δεν μπορούσε να δώσει άμεσο αποτέλεσμα αφού το ασθενοφόρο που κάλυπτε την περιοχή θα ερχόταν στο σημείο από την Κλειτορία.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με Ι.Χ στο νοσοκομείο Καλαβρύτων με ό,τι κινδύνους αυτό συνεπάγεται και οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να διακομισθεί σε πιο οργανωμένο νοσοκομείο .

Νέα κλήση στο Ε.Κ.Α.Β και νέος Γολγοθάς για τον τραυματία και τους οικείους του.

Αυτή τη φορά το κέντρο διαχείρισης του Ε.Κ.Α.Β έκανε άλλη επιλογή και απέστειλε ασθενοφόρο από την Ακράτα με αποτέλεσμα την ανάλογη καθυστέρηση σε ένα επείγον περιστατικό.

Τραγική αδιαφορία και εγκατάλειψη της περιοχής των Καλαβρύτων από κάθε υπεύθυνο η οποία δεν ήταν στιγμιαία, διότι χθες ,σήμερα, αύριο και μεθαύριο, δηλαδή 13,14,15,16 Αυγούστου η περιοχή των Καλαβρύτων δεν καλύπτεται απο καμία βάρδια ασθενοφόρου αλλά αυτό θα γίνει σε περίπτωση που χρειαστεί από όμορες περιοχές... όπως χθες!!