Καλάβρυτα: Ημερίδα Ενημέρωσης για το Ευρωπαϊκό Έργο CI-NOVATEC & Εκπαίδευση των μελών των Τοπικών Συνεργειών Τουρισμού

03.08.2020 / 13:42
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
20200803 CI NOVATEC

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στα πλαίσια του έργου CI-NOVATEC- «Πελατειακή Ευφυΐα για Καινοτόμα Τουριστικά Οικοσυστήματα – CustomerIntelligenceforinNOVAtiveTourismECosystems» του Προγράμματος InterregV-Α Ελλάδα – Ιταλία 2014-2020, διοργάνωσε ημερίδα ενημέρωσης και εκπαίδευσης των μελών των Τοπικών Συνεργειών Τουρισμού και των μελών των φορέων χάραξης πολιτικής στα Καλάβρυτα, την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020, στο κτίριο της Παλαιολογίνας.
Χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους του Δήμου Καλαβρύτων, ο Δήμαρχος Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο οποίος αφού μίλησε για την περιοχή, τόνισε τη σημασία και τα οφέλη του έργου. Συνοπτική περιγραφή του έργου και παρουσίαση του προωθητικού υλικού έκανε η Κωνσταντίνα Λάνταβου, υπεύθυνη επικοινωνίας του έργου. Μίλησαν επίσης ο εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού, Λεωνίδας Βασιλόπουλος καθώς και μέλη της ομάδας έργου από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών.
Στην ημερίδα, όπου τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας λόγω COVID19, συμμετείχαν εκπρόσωποι των Τοπικών Συνεργειών Τουρισμού, εκπρόσωποι μικρομεσαίων επιχειρήσεων, διαχειριστές τουριστικών σημείων ενδιαφέροντος και τοπικών εκδηλώσεων με έδρα την περιοχή των Καλαβρύτων και εκπρόσωποι φορέων διοίκησης και χάραξης πολιτικής.
Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τη συνολική πορεία υλοποίησης του έργου και για τις δυνατότητες της πλατφόρμας που δημιουργήθηκε στα πλαίσια υλοποίησης του έργου CI-NOVATEC, όσον αφορά την καταγραφή των απόψεων και της ικανοποίησης των επισκεπτών της περιοχής αλλά και τον τρόπο χρήσης της για την προβολή των επιχειρήσεων και της περιοχής των Καλαβρύτων γενικότερα.
Πληροφορίες: Κωνσταντίνα

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα