Και στην Ηλεία η Φώφη | dete

Και στην Ηλεία η Φώφη

Στην Ηλεία θα βρεθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, την προσεχή Τρίτη η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο της περιοδείας που έχει ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες, προκειμένου να έλθει σε επαφή με τους πολίτες και τους παραγωγικούς φορείς της ελληνικής περιφέρειας.

Σύμφωνα με πληφορορίες του patrisnews.gr, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιθυμεί να επαναπροσδιορίσει τις σχέσεις του ΠΑΣΟΚ με τα κοινωνικά στρώματα που ήταν κατ’εξοχήν παραδοσιακοί υποστηρικτές, με στόχο να αναδείξει το νέο ξεκίνημα που κάνει η Δημοκρατική Συμπαράταξη για την ανασυκρότηση της ευρύτερης Κεντροαριστεράς, πόσο μάλλον σε έναν νομό όπου υπήρξε επί δεκαετίες «κάστρο» του ΠΑΣΟΚ.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η κα Γεννηματά θα συμμετάσχει σε ευρεία σύσκεψη στον Πύργο με αυτοδιοικητικούς φορείς της Ηλείας, ενώ θα συναντηθεί και με την Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας.

Παράλληλα, θα επισκεφθεί και τα εγκαταλελειμμένα εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού στην Ηλεία, θέλοντας να αναδείξει το Πάτρα-Πύργος σε έργο προτεραιότητας, ασκώντας κριτική για την καθυστέρηση στις δημοπρατήσεις από την κυβέρνηση.