Και δεύτερος βουλευτής των ΑΝΕΛ υπερασπίστηκε τον Μουζάλα – Κόντρα στη γραμμή Καμμένου | dete

Και δεύτερος βουλευτής των ΑΝΕΛ υπερασπίστηκε τον Μουζάλα – Κόντρα στη γραμμή Καμμένου

Μπορεί ο Πάνος Καμμένος να απείλησε με κυβερνητική κρίση ζητώντας την παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα, ωστόσο φαίνεται ότι δεν συμμερίζονται την άποψή του όλοι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ.

Αρχικά ήταν ο Κώστας Ζουράρις που διαφοροποιήθηκε από τη επίσημη θέση του κόμματος. Το βράδυ της Δευτέρας ήρθε η δεύτερη φωνή κόντρα στις επιταγές του προέδρου των ΑΝΕΛ.

Και όχι από έναν απλό βουλευτή, αλλά από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος, Θανάση Παπαχριστόπουλο.

Μιλώντας από το βήμα της Ολομέλειας, δεν δίστασε να πλέξει το εγκώμιο του αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα.

«Στη ζωή μου έχω μάθει να εκτιμώ τους δουλευταράδες και τίμιους ανθρώπους» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Είναι δικαίωμά μας να έχουμε υπερευαισθησία στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. Όμως, θέλω να πιστεύω ότι ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα βρουν λύση για έναν υπουργό που τον τιμώ. Τον κ. Μουζάλα τον γνωρίζω και έχω μάθει τους ανθρώπους τους τίμιους να τους τιμώ».

Μάλιστα, τον κ. Παπαχριστόπουλο χειροκρότησαν τόσο ο ίδιος ο Γ. Μουζάλας, όσο και ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ωστόσο ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος έσπευσε να παρατηρήσει δηκτικά: «Σήμερα είδαμε πως ετοιμάζεται η κυβίστηση. Πάνω από τις θέσεις είναι η καρέκλα».