Κάτω Αλισσός Αχαϊας: Επιδειξίας αναστάτωσε την παραλία! | dete

Κάτω Αλισσός Αχαϊας: Επιδειξίας αναστάτωσε την παραλία!

Ήταν μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας όταν ο ανώμαλος νεαρός εμφανίστηκε στην παραλία του Κάτω Αλισσού και μάλιστα σε ένα σημείο που υπήρχαν τρεις νεαρές γυναίκες. Αυτός βέβαια «στόχευσε» μία η οποία βρισκόταν στην θάλασσα, καθώς οι άλλες δύο ήσαν στην παραλία και πιθανόν να φοβήθηκε τις φωνές τους. Χωρίς να λογαριάζει πόσοι τον έβλεπαν, έβαλε το χέρι του μέσα στο παντελόνι, και άρχισε να αυνανίζεται σε δημόσια θέα, έχοντας το βλέμμα του στην νεαρή που κολυμπούσε.
Η γυναίκα τον είδε από μακριά, κατάλαβε, τι συνέβαινε, φοβήθηκε και άρχισε να βγαίνει από την θάλασσα, ώστε «να πατά στα πόδια της» και αν χρειαστεί να καλέσει σε βοήθεια. Απτόητος ο ανώμαλος. Συνέχιζε την πράξη του. Η γυναίκα δεν του έδωσε σημασία, δεν τον ξανακοίταξε ώστε να τον αποτρέψει από οποιαδήποτε άλλη ανώμαλη σκέψη του και κάλυψε με παρεό το σώμα της. Ο ανώμαλος 30άρης (περίπου) επιβιβάστηκε σε ένα αυτοκίνητο με το οποίο είχε φθάσει στην παραλία και έγινε καπνός! Ίσως δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται στην συγκεκριμένη παραλία.
Καταγγελία στην Αστυνομία δεν έγινε, αφού και να γινόταν... μάλλον δώρον άδωρον θα ήταν καθώς ο ανώμαλος επιδειξίας... είχε προλάβει να απομακρυνθεί πριν καν η γυναίκα καταλάβει ότι είχε φθάσει με αυτοκίνητο άρα θα μπορούσε να συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος. Αλλά από την άλλη... που να πλησιάσει;
Δεν θα μπορούσε να γνωρίζει ούτε πόσο επικίνδυνος ήταν, ούτε σε τι σημείο θα μπορούσε να φθάσει αν την έβλεπε να σημειώνει αριθμό κυκλοφορίας οχήματος. Δεν γνωρίζουμε αν και οι άλλες δύο γυναίκες αντελήφθησαν τις ανώμαλες κινήσεις του. Θα πρέπει να τονιστεί πως δεν είναι πρωτοφανής η εμφάνιση επιδειξία στις παραλίες της περιοχής.
Πέρυσι είχαμε κρούσμα στις Δάφνες, στον Καστελόκαμπο αλλά και στον Λόγγο Αιγιάλειας. Δεν αποκλείεται να υπήρξαν και άλλες «εμφανίσεις» οι οποίες δεν καταγγέλθηκαν! Είναι προφανές ότι οι επιδειξίες... έφυγαν από το κέντρο και τις συνοικίες της Πάτρας και... πήγαν παραλία!