Ιωάννα Ηλιοπούλου: Επιστροφή στις προπονήσεις της Παναχαϊκής και εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο! | dete

Ιωάννα Ηλιοπούλου: Επιστροφή στις προπονήσεις της Παναχαϊκής και εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής ξεκινάει την Δευτέρα την προετοιμασία της για το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ και η Ιωάννα Ηλιοπούλου θα συμμετέχει κανονικά την φετινή περίοδο στις προπονήσεις αφού πέρυσι παρότι αγωνίστηκε πέρυσι σε παιχνίδια της Β εθνικής δεν συμμετείχε στις προπονήσεις λόγω των πανελλαδικών εξετάσεων που είχε.

Και όπως λέει η ίδια «Φέτος θα επιστρέψω στην Παναχαϊκή γιατί πέρυσι ο περιορισμένος χρόνος που διέθετα λόγω των μαθημάτων δεν μου επέτρεπε να πηγαίνω σε πολλές προπονήσεις. Όμως παρόλο που δεν πήγαινα σε πολλές προπονήσεις ο κόουτς κ. Μακρυκώστας μου έδωσε την δυνατότητα να συμμετάσχω σε αρκετούς αγώνες. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα ασχοληθώ πάλι με το βόλει και θα έχω την δυνατότητα να δώσω το 100% ώστε να συνεισφέρω και εγώ όσο μπορώ για να ανέβει η ομάδα στην Β εθνική που είναι ο στόχος μας».

Πρώτη επιλογή για την ίδια είναι η εισαγωγή της στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Πάτρας  και όσο για τον φετινό της στόχο τόνισε «Να έχω μια καλή συνεργασία με τις συμπαίκτριες μου και τον προπονητή μου, για τον οποίο χαίρομαι που θα βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στην ομάδα μας».