Ιλένια Ουίλιαμς: «Για να τα καταφέρεις πρέπει να δουλεύεις πολύ» | dete

Ιλένια Ουίλιαμς: «Για να τα καταφέρεις πρέπει να δουλεύεις πολύ»

H Ιλένια Ουίλιαμς είναι μέλος της παρέας της εκπομπής Μια. Πώς προέκυψε η συνεργασία με το Star Channel;

«Άκουσα ότι ζητούσαν κόσμο όταν έγινε η αλλαγή στο κανάλι από lifestyle σε ενημερωτικό. Έτσι, με πρότειναν και πήγα. Η πρώτη μου συνέντευξη ήταν με την Πόπη Τσαπανίδου. Αυτό που σκέφτηκα όταν την αντίκρισα ήταν «ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα να δουλέψω μαζί της». Και με προσέλαβε» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Τι αποκόμισες από τη συνεργασία σου μαζί της;
«Ότι για να τα καταφέρεις πρέπει να δουλεύεις πολύ και να είσαι ενημερωμένος για τα πάντα. Η Πόπη είναι ένας άνθρωπος που βοηθάει τα νέα παιδιά και υπήρξε δασκάλα για μένα.»
- Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή σου όταν ξεκίνησες να εργάζεσαι;
«Η πρώτη μέρα που βγήκα στον αέρα. Είχα ένα ρεπορτάζ για τα θέατρα και όταν βγήκα on air για κάποια δευτερόλεπτα μπλόκαρα. Δεν άκουγα, δεν έβλεπα, έκανα σαρδάμ, δεν μπορούσα να συντονίσω τη σκέψη μου. Αλλά τα κατάφερα, ευτυχώς.»
- Και από την Πόπη Τσαπανίδου πώς βρέθηκες στο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου;
«Έκανα δοκιμαστικό και με επέλεξαν. Είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Είναι πιο εύκολα τα πράγματα γιατί ουσιαστικά απλώς λέω την άποψή μου σε σχέση με ορισμένα θέματα. Η Τατιάνα είναι εργατική, είναι μεγάλο σχολείο και άνθρωπος με «Α» κεφαλαίο. Είναι υποστηρικτική, χαμογελαστή, μου έμαθε ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία και ότι τα πάντα θέλουν ρεπορτάζ.»
- Πόσο δύσκολο είναι να έχετε απέναντί σας την Ελένη Μενεγάκη;
«Εμείς κοιτάμε τη δική μας εκπομπή. Ξεκινήσαμε διστακτικά αλλά και συνάμα δυναμικά. Στην αρχή ήταν δύσκολο, καθώς κληθήκαμε να αποκτήσουμε τηλεοπτικό κοινό σε νέα ώρα. Επίσης, έπρεπε να αναπτυχθεί χημεία ανάμεσα σε πέντε διαφορετικούς ανθρώπους και να έχει ο καθένας τον ρόλο του. Ζοριστήκαμε στην αρχή, δουλέψαμε πολύ, αλλά το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Είμαστε ευχαριστημένοι και το κανάλι είναι ακόμα πιο ευχαριστημένο. Είναι μια διαφορετική εκπομπή με κοινωνικό και lifestyle ρεπορτάζ, με άποψη και θεωρώ ότι έχει βάλει τη δική της σφραγίδα στη μεσημεριανή ζώνη.»
- Γνωρίζεις αν θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν;
«Δεν ξέρουμε ακόμα κάτι, είναι νωρίς. Εμείς κοιτάμε το σήμερα και φροντίζουμε να ολοκληρωθεί όμορφα η εκπομπή. Όταν τελειώσει, τότε θα μιλήσουμε για τη συνέχειά της.»

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/381297/ilenia-oyiliams-gia-na-ta-katafereis-prepei-na-doyleyeis-poly#ixzz3cfZzcYmx