ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: Από αιμορραγία στο κεφάλι ο θάνατος στην Ιθάκη! Ομως μπορεί… και να την γλίτωνε αν…. | dete

ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: Από αιμορραγία στο κεφάλι ο θάνατος στην Ιθάκη! Ομως μπορεί... και να την γλίτωνε αν....

Διάσταση-θρίλερ παίρνει η υπόθεση του Βρετανού, που βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο της Ιθάκης.

Ο εισαγγελέας Κεφαλονιάς προχώρησε στην απόφαση να αφήσει προσωρινά ελεύθερο, τον επιχειρηματία, που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον εραστή της συζύγου του.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του Θανος Αμπατζής   ο ατυχος άνδρας έζησε για αρκετές ώρες. Μάλιστα βρέθηκε με ένα μπουκάλι αδειανό δίπλα του από κονιάκ, προφανώς έκανε χρήση σ’αυτό! Σύμφωνα πάντως με τον ιατροδικαστή Ανδρέα Γκότση ο θάνατος του επήλθε λόγω υποσκλειρηδίου αιμορραγίας η οποία προήλθε από χτύπημα στο κεφάλι. Ομως στον θάνατό του συνέτεινε η κατάσταση της υγείας του μια και είχε ηπατική κήρωση. Δηλαδή ο θάνατός πιθανόν δεν θα επήρχετιο αν δεν ήταν επιβαρυμένη η υγεία του. Μάλιστα πέθανε από τις 5 μέχρι τις 9 το πρωί, δηλαδή πάνω από 10 ώρες από την στιγμή που έγινε ο διαπληκτισμός. 

Ο  54χρονος επιχειρηματίας που βρισκόταν σε διάσταση με τη Νοτιοαφρικανή σύζυγό του, γνώριζε ότι εκείνη διατηρούσε σχέση με τον 40χρονο Βρετανό.

Η επίσκεψη του στο ξενοδοχείο όπου διέμενε ο νυν σύντροφός της, του επεφύλασσε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, η οποία και κατέληξε σε άγριο καυγά.

«Έχω μετανιώσει που δεν έκανα μεταβολή να φύγω, από το ξενοδοχείο όταν αντίκρισα αυτό που  αντίκρισα.  Δε θέλω να πιστέψω πως ο θάνατός του μπορεί να επήλθε από τα δικά μου χτυπήματα. Λυπάμαι πάρα πολύ που ένας άνθρωπος πέθανε, έστω κι αν αυτό δεν έγινε από τις δικές μου ενέργειες» δηλωσε ο επιχειρηματίας από την Ιθάκη.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 54χρονος επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.