Θυσιαζόμαστε στον βωμό του τουρισμού» – Η αγορά της Πάτρας στο δεύτερο κύμα της πανδημίας

18.08.2020 / 5:17
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
patra-katastimata_kentro

Η αγορά της Πάτρας – ανεξάρτητα από το ότι ο ιός στην Αχαΐα δεν είναι σε έξαρση, τουλάχιστον μέχρι ώρας  – ζει με τον φόβο των επιπτώσεων του νέου κύματος της πανδημίας που πλέον έχει έρθει. Μπορεί οι επιπτώσεις αυτές να μην φτάσουν στο lockout αφού η χώρα δεν αντέχει κάτι τέτοιο, όμως τι να το κάνεις όταν τα καταστήματα είναι ανοικτά και ο κόσμος δεν έρχεται, έχοντας επηρεαστεί από όλη αυτή την κατάσταση.

«Θυσιαζόμαστε στον βωμό του τουρισμού» μας έλεγε ο πρόεδρος της ένωσης των βιβλιοπωλείων της Πάτρας Νίκος Καραπάνος. «Θέλαμε να έρθουν καλά και σώνει ξένοι επισκέπτες αντί να ενισχύσουμε τον εσωτερικό τουρισμό και ιδού τα αποτελέσματα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας, Κώστας Ζαφειρόπουλος. «Για να ενισχύσουν έναν σημαντικό πράγματι τομέα της οικονομίας, έφεραν σε ακόμα πιο δεινή θέση τους υπολοίπους. Κλειστήκαμε δύο μήνες μέσα, βάζοντας λουκέτο στα μαγαζιά μας για να ξεκινήσουμε πάλι από το μηδέν και ακόμα χειρότερα».

«Δεν έπρεπε να γίνει με αυτόν τον τρόπο το άνοιγμα των συνόρων, ήταν λάθος, έτσι όπως αποδεικνύεται» μας έλεγε από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Σπύρος Στεργίου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα