Θρασύτατη διάρρηξη σε κρεοπωλείο | dete

Θρασύτατη διάρρηξη σε κρεοπωλείο

Ολοένα και περισσότερο αυξάνονται τα τελευταία χρόνια τα κρούσματα ληστειών κατά την περίοδο της εορταστικής περιόδου στην περιοχή του Πύργου, με τους ληστές απ’ ότι φαίνεται να μην έχουν ηθικό φραγμό και να κλέβουν τις οικονομίες των επιχειρηματιών.

Ενδεικτικό παράδειγμα η περίπτωση επιχειρηματία στην οδό Υψηλάντου, που χθες βρήκε το μαγαζί του λεηλατημένο και έχοντας χάσει κάθε οικονομία που είχε στην ταμειακή μηχανή του.

Ο λόγος για τον Λάμπρο Λαμπρόπουλο, χρόνια ιδιοκτήτη κρεοπωλείου στην Υψηλάντου, ο οποίος χθες τα ξημερώματα ειδοποιήθηκε από τις αστυνομικές αρχές πως έχει πέσει θύμα κλοπής και η επιχείρησή του έχει λεηλατηθεί. Φτάνοντας στο σημείο, βρήκε το μαγαζί του με σπασμένες τζαμαρίες ύστερα από τη ρίψη πέτρας και την ταμειακή μηχανή παραβιασμένη και χωρίς χρήματα. Μπορεί το ποσό να μην ήταν μεγάλο, ωστόσο ο διαρρήκτης φαίνεται πως μοναδικό στόχο είχε τα χρήματα, αφού τα προϊόντα έμειναν της επιχείρησης έμειναν ανέπαφα.

Τα χαρακτηριστικά του διαρρήκτη φαίνεται πως είναι γνωστά, με την αστυνομία να πραγματοποιεί έρευνα για την εύρεσή του και τη σύλληψή του. Να σημειωθεί πως και σε αυτή τη διάρρηξη βρέθηκαν αποτυπώματα που βοηθούν το έργο της σήμανσης, ενώ κατά την είσοδό του στην επιχείρηση κόπηκε από γυαλί, γεμίζοντας αίματα το πάτωμα και δίνοντας ακόμα περισσότερα στοιχεία στην αστυνομία για την εξιχνίαση της υπόθεσης και την ταυτοποίηση του.

patrisnews