Θρίλερ στην Ιθάκη – Πρόβλημα υγείας έπαιξε τον ρόλο του στον θάνατο του Άγγλου που ξυλοκοπήθηκε | dete

Θρίλερ στην Ιθάκη - Πρόβλημα υγείας έπαιξε τον ρόλο του στον θάνατο του Άγγλου που ξυλοκοπήθηκε

Διαστάσεις – θρίλερ παίρνει η υπόθεση του Βρετανού, που βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο της Ιθάκης, καθώς ο 54χρονος επιχειρηματίας, που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον «εραστή» της συζύγου του αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος μετά την απολογία του στον ανακριτή και στον εισαγγελέα Κεφαλλονιάς, εν αναμονή του πορίσματος της ιατροδικαστικής εξέτασης, καθώς ο θάνατος επήλθε αρκετές ώρες μετά το συμβάν.

Επίσης ελεύθερη αφέθηκε και η 44χρονη γυναίκα όπως είπε η δικηγόρος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιατροδικαστής εκτίμησε ότι ο θάνατος του θύματος μπορεί να συνδέεται με άλλο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε στο συκώτι του.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «STAR», μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επιστημονική σύνδεση μεταξύ του θανάτου του άτυχου Βρετανού, με τα χτυπήματα που δέχτηκε από τον κατηγορούμενο.

Ο επιχειρηματίας πίστευε πως η γυναίκα του σκόπευε να ακολουθήσει τον εκλιπόντα στην πατρίδα του, παίρνοντας μακριά το παιδί τους. Τελικά φαίνεται πως χάνει την επιμέλεια του παιδιού τους μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 54χρονος επιχειρηματίας που βρισκόταν σε διάσταση με τη νοτιοαφρικανή σύζυγό του, γνώριζε ότι εκείνη διατηρούσε σχέση με τον 40χρονο Βρετανό. Η επίσκεψη του στο ξενοδοχείο όπου διέμενε ο νυν σύντροφός της, του επιφύλασσε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, η οποία και κατέληξε σε άγριο καυγά.

«Από ότι προκύπτει από τη δικογραφία έζησε για αρκετές ώρες. Βρέθηκε μάλιστα, με ένα μπουκάλι αδειανό δίπλα του από κονιάκ, προφανώς έκανε χρήση σ’ αυτό και θα πρέπει να μας πει ο ιατροδικαστής από τι πέθανε», τόνισε ο δικηγόρος Θάνος Αμπατζής.

«Έχω μετανιώσει που δεν έκανα μεταβολή να φύγω, από το ξενοδοχείο όταν αντίκρισα αυτό που αντίκρισα. Δε θέλω να πιστέψω πως ο θάνατός του μπορεί να επήλθε από τα δικά μου χτυπήματα. Λυπάμαι πάρα πολύ που ένας άνθρωπος πέθανε, έστω κι αν αυτό δεν έγινε από τις δικές μου ενέργειες», φέρεται να είπε ο επιχειρηματίας.

Όπως έγινε γνωστό, με βάση τα παραπάνω στοιχεία, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 54χρονος επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αλλά φαίνεται πως χάνει την επιμέλεια του παιδιού του.