ΘΛΙΨΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΝΗ: Είπαν το τελευταίο “αντίο” στον Δημήτρη Σταθόπουλο που χάθηκε στο τροχαίο στην Πατρών – Πύργου | dete

ΘΛΙΨΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΝΗ: Είπαν το τελευταίο "αντίο" στον Δημήτρη Σταθόπουλο που χάθηκε στο τροχαίο στην Πατρών - Πύργου

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Κρήνη από το Σάββατο , οπότε και γνωστοποιήθηκε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Δημήτρη Σταθόπουλου. Ήταν το ένα από τα δύο θύματα του τροχαίου που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, στη ΝΕΟ Πατρών - Πύργου στο ύψος της ΒΙ.ΠΕ.

Η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι και συνάδεφλοι τον αποχαιρέτησαν, αργά το μεσημέρι της Δευτέρας, από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κρήνης. Ανάμεσα στους παρόντες και ο πρώην Δήμαρχος Μεσσάτιδας Θανάσης Κολλιτσίδας.

Ο Δημήτρης Σταθόπουλος (πρόσφατα βγήκε στη σύνταξη από το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» όπου εργαζόταν, κίνησε στα 62 του να βρει τις αγαπημένες του αδελφές, την Ασημίνα, που 20 χρονώ ήταν όταν σκοτώθηκε σε τροχαίο, στου Κούκου το 1971, και την Χαρίκλεια.

Γεννήθηκε και έζησε στην Κρήνη, γιος του Γιάννη Σταθόπουλου και της Ελένης Μπούμπουκα. Ήταν μέλος μιας οικογένειας που είχε ψηλά στο αξιακό σύστημα την ευθύτητα και την ντομπροσύνη.

Είχε τρία ακόμα αδέλφια, τον Κώστα, την Σοφία, την Μαρία. Παντρεύτηκε την Ανδριάνα Παπαδοπούλου με την οποία ευτύχησε να καμαρώσει τέσσερα παιδιά, την Aντωνία, την Μίνα, την Ελένη τον Πάνο και πέντε εγγόνια.