Θεοφανία Τσούση: Η μικρότερη παίκτρια του Ερυθρού Αστέρα στο γυναικείο πρωτάθλημα βόλεϊ  Β Εθνικής! | dete

Θεοφανία Τσούση: Η μικρότερη παίκτρια του Ερυθρού Αστέρα στο γυναικείο πρωτάθλημα βόλεϊ  Β Εθνικής!

Η Θεοφανία Τσούση θα είναι η πιο μικρή ηλικιακά παίκτρια του Ερυθρου Αστέρα στο φετινό πρωτάθλημα της Β εθνικής γυναικών βόλεϊ.

Η 14χρονη παίκτρια θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού βόλεϊ και φέτος θα παίξει εκτός το γυναικείο πρωτάθλημα  και στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα νεανίδων, κορασίδων και παγκορασίδων.

Η Ελένη Λεγάτου πιστεύει πολύ στις ικανότητες της και είναι βέβαιο ότι θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β εθνικής, όπως φάνηκε και στο τουρνουά της Παναχαϊκής που έπαιξε αρκετά σετ.

Η ίδια, που είναι αποφασισμένη να δώσει φέτος τον καλύτερο της εαυτό στις αυξημένες υποχρεώσεις που θα έχει με την ομάδα της, μιλώντας για την φετινή της συμμετοχή  στον Ερυθρό Αστέρα τόνισε «Η συμμετοχή μου με την γυναικεία ομάδα στην Β εθνική με γεμίζει χαρά  αλλά και  ευθύνη αφού πρόκειται για μια δύσκολη κατηγορία με περισσότερες απαιτήσεις και μεγαλύτερο ανταγωνισμό. Η προετοιμασία μας έχει ήδη ξεκινήσει, υπάρχει όρεξη για δουλειά και μεγάλος ενθουσιασμός. Υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με τις συμπαίκτριες μου και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην προπονήτρια μας κ.Ελένη Λεγάτου που είναι έμπειρη και γνωρίζει καλά  τις δυσκολίες της συγκεκριμένης κατηγορίας. Πιστεύω ότι ακολουθώντας τις οδηγίες της θα καταφέρω και εγώ να συμβάλλω να πετύχει η ομάδα τους στόχους της που έχει θέσει για το νέο πρωτάθλημα». 

Ερωτηθείσα η Θεοφανία Τσούση, που θα παίξει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Β εθνικής γυναικών ποιος θα είναι ο στόχος της ομάδας της απάντησε «Στόχος μας είναι η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής μας στην κατηγορία. Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα απαρτίζεται από νεαρές ηλικιακά αθλήτριες έτσι ώστε να παλέψουμε χωρίς άγχος για κάτι καλύτερο στην κατηγορία». 

Και όσο για τις προσωπικές της φιλοδοξίες αφού η φετινή χρονιά είναι σημαντική για την ίδια τόνισε «Ελπίζω και επιδιώκω φέτος και την δική μου προσωπική βελτίωση μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες. Με αγχώνει είναι αλήθεια το γεγονός  ότι είμαι η μικρότερη ηλικιακά στην ομάδα αφού είμαι 14 ετών. Πιστεύω όμως με την βοήθεια της προπονήτριας μου και των συμπαικτριών μου να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους».