Θανάσης Παπουτσής: “Ήταν δύσκολο να με αφήσει ο Πανμοβριακός να φύγω για τον Διαγόρα και το σέβομαι!” | dete

Θανάσης Παπουτσής: "Ήταν δύσκολο να με αφήσει ο Πανμοβριακός να φύγω για τον Διαγόρα και το σέβομαι!"

 

Ο Θανάσης Παπουτσής θα συνεχίσει τον Πανμοβριακό παρότι ο Διαγόρας Βραχνείκων πίεσε για την απόκτηση του το τελευταίο διάστημα.

Ο έμπειρος επιθετικός αποκάλυψε τις επαφές που έγιναν και τόνισε για την απόφαση του «Οι επαφές με τον Διαγόρα ξεκίνησαν πριν από ένα μήνα.  Με την είσοδο του Σπύρου Δήμου έχει αλλάξει επίπεδο ο Διαγόρας. Επαφές υπήρχαν αρκετό καιρό αλλά δεν ήμουν ζεστός να ακολουθήσω τις υποχρεώσεις της Γ εθνικής λόγω  και των δικών μου επαγγελματικών υποχρεώσεων. Το τελευταίο διάστημα αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον και αποφάσισα πλέον ότι ήταν θέμα διοικήσεων να τα βρουν. Ο Πανμοβριακός είναι από τις πιο οργανωμένες ομάδες με πολύ καλό κλίμα και καλούς ποδοσφαιριστές  και με αρκετούς από αυτούς μοιράζομαι την καθημερινότητα και έξω από το  γήπεδο. Ήταν δύσκολο για την ομάδα να με αφήσει να φύγω μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά και για μένα, είναι κάτι που κατανοώ και σέβομαι ειδικά όταν δυο χρόνια η στάση της διοίκησης απέναντι μου είναι εξαιρετική. Χαίρομαι που είμαι και παραμένω κομμάτι αυτής της ομάδας όπως θα με ενδιέφερε να αγωνιστώ και στην ομάδα του Διαγόρα.  Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις. Θέλω να ευχαριστήσω τον Περικλή Παπαδόπουλο του Διαγόρα για την διακριτική στάση του στο θέμα αλλά και τον Νίκο Παπανικολόπουλο από την ομάδα μου για την κατανόηση  και τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα και προσπάθησε να βρει μια λύση.»

Και όσο για το πρωτάθλημα που ξεκινά αύριο τόνισε «Οι στόχοι μας είναι να κάνουμε μια καλή πορεία και να καταλήξουμε όσο πιο ψηλά γίνεται σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Θύελλα Πατρών.»