Θάνος Πετρέλης: Τα Χριστούγεννα στο Αίγιο για μοναδική εμφάνιση | dete

Θάνος Πετρέλης: Τα Χριστούγεννα στο Αίγιο για μοναδική εμφάνιση

Μια μοναδική ψυχαγωγική βραδιά υπόσχεται το “ΟΝΕΙΡΟ” να χαρίσει στο κοινό του Αιγίου και όχι μόνο τη μέρα των Χριστουγέννων.

Ο σπουδαίος τραγουδιστής Θάνος Πετρέλης, παρουσιάζει ένα υπέροχο πρόγραμμα βασισμένο στα πιο όμορφα τραγούδια του, που έχουν πολύ αγαπηθεί από το ευρύ κοινό και ιδιαίτερα τη νεολαία.

O Θάνος Πετρέλης το 2004 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο "Είχε το χρώμα του ουρανού" σε συνθέσεις του Φοίβου. Μεγάλη επιτυχία από το δίσκο αυτό έγινε το τραγούδι "Το αίμα μου". To Μάιο του 2005 κυκλοφόρησε από τη Heaven το άλμπουμ «Θυμίζεις κάτι από Ελλάδα», με την υπογραφή του Φοίβου για δεύτερη συνεχή φορά. Προηγήθηκε η συμμετοχή του Θάνου στην πρόσφατη δισκογραφική δουλειά της Δέσποινας Βανδή και του Φοίβου «Στην αυλή του παραδείσου», όπου τραγούδησε ντουέτο με τη Δέσποινα Βανδή το αγαπημένο πλέον τραγούδι 'Καν' το αν μ' αγαπάς'. Άλλα τραγούδια του που έγιναν επιτυχίες από το δεύτερό του άλμπουμ είναι 'Πως ξεχνιέται κάποια σαν εσένα', 'Μεσάνυχτα και κάτι', 'Μετά από εσένα ξαναζώ', 'Αδικα', 'Κερνάω', 'Μπόρα είσαι θα περάσεις', 'Χρόνια είχα έτσι να αισθανθώ', 'Δεν θα χωρίσουμε ποτέ', Τα τραγούδια που μιλούν γι' αγάπη', 'Η ωραία'.

Τον Θάνο Πετρέλη θα πλαισιώσει τη βραδιά των Χριστουγέννων 25 Δεκεμβρίου, μια σπουδαία ορχήστρα και νεώτεροι τραγουδιστές που θα δημιουργήσουν μια γιορτινή ατμόσφαιρα μέχρι ……..το ξημέρωμα !!!!!!!

Τιμή φιάλης 120 ευρώ

Τιμή εισόδου για μπαρ 12 ευρώ με ένα ποτό!!!!

Σημεία προπωλησης : Καταστήματα Κουτρόπουλου

Πληροφορίες: 6944246074

τηλ κρατήσεων 2691027221

Υπέυθυνη οργάνωσης

Μαγδαλένα Κατσιμίγα