Η Kylie Jenner έβαψε τα μαλλιά της ροζ υιοθετώντας τη νέα τάση | dete

Η Kylie Jenner έβαψε τα μαλλιά της ροζ υιοθετώντας τη νέα τάση

Η Kylie Jenner αποφάσισε να αποχωριστεί το φυσικό σκούρο χρώμα των μαλλιών της που είχε υιοθετήσει αμέσως μετά τη γέννα της κόρης της και να τολμήσει τη νέα τάση στο χρώμα των μαλλιών που δεν είναι άλλη από τη ροζ απόχρωση. Βέβαια οι αλλαγές στην εμφάνιση και ειδικά στα μαλλιά δεν είναι κάτι καινούριο για τη δισεκατομμυριούχα influencer αφού έχει συνηθίσει να ακολουθεί τις τάσεις και μάλιστα πολλές φορές να τις δημιουργεί και η ίδια.

Το ροζ χρώμα είναι μια από τις τελευταίες τάσεις που είδαμε στα catwalks για την άνοιξη/καλοκαίρι 2019 με αρκετούς designers να την υιοθετούν από την πιο ροδακινί/παστέλ απόχρωσή της εως πιο πανκ φούξια. Αυτή η απόχρωση θέλει πολλή προσοχή καθώς για να αναδειχθεί σωστά χρειάζεται όχι μόνο το κατάλληλο attitude αλλά και απολύτως υγιή μαλλιά και ίσως είναι και ελαφρώς περιοριστική σχετικά με το μακιγιάζ που θα επιλέγετε. Μη ξεχνάτε ότι για να αποδοθεί έντονα και σωστά η απόχρωση του ροζ στα μαλλιά, πρέπει πρώτα να αποχρωματιστούν με τεχνικές εργασίες που συνήθως βλάπτουν την τρίχα και την αποδυναμώνουν ενώ θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας ότι θα πρέπει να επισκέπτεστε το κομμωτήριο συχνότερα απο ότι ίσως εχετε συνηθίσει.

Αν σκέφτεστε να το επιχειρήσετε βεβαιωθείτε ότι είστε διατεθειμένες να προσφέρετε στα μαλλιά σας συχνά τη φροντίδα προϊόντων εντατικής ενυδάτωσης και θρέψης με μάσκες, προϊόντα leave in καθώς και συστατικά που προσφέρουν προστασία από τους παράγοντες θερμότητας. Εσείς τι λέτε; Θα δοκιμάζατε μια τέτοια αλλαγή στα μαλλιά σας;

marieclaire.gr