Η Gigi Hadid γιόρτασε τη συλλογή TommyXGigi στο Ντουμπάι | dete

Η Gigi Hadid γιόρτασε τη συλλογή TommyXGigi στο Ντουμπάι

Το Tommy Hilfiger group, το οποίο ανήκει στην PVH Corp, ανακοινώνει ότι το supermodel Gigi Hadid ταξίδεψε στο Ντουμπάι στις 10 Οκτωβρίου 2016 στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της #TogetherTour.

Η περιοδεία μεταφέρει τη Gigi από τη Νέα Υόρκη, το Βερολίνο και το Μιλάνο στο Ντουμπάι, το Τόκιο και τη Σαγκάη για να δει πως οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δίνουν στη συλλογή TommyXGigi το δικό τους τοπικό styling twist.

Η Gigi είδε μερικά από τα πιο εμβληματικά μνημεία του Ντουμπάι διασχίζοντας τις ακτές ξεκινώντας από το λιμάνι της πόλης με γιωτ παρέα με τοπικούς influencers συμπεριλαμβανομένων των Alanoud Badr (Lady Fozaza), Mariyah Gaspacho (Mahryska), Teresa Karpinska (StyleDrifter), Tala Samman (My Fashion Diary), Kat Lebrasse και Natalya Kanj (Five Five Fabulous). Κατά τη διάρκεια αυτού είχαν τη δυνατότητα να μοιραστούν τις αγαπημένες τους στυλιστικές εμπνεύσεις και να διαμορφώσουν τη συλλογή TommyXGigi με το twist του Ντουμπάι.

Το απόγευμα οι καταναλωτές ήταν προσκεκλημένοι στο "Fashion Catwalk" στο The Dubai Mall. Τριάντα συμμετέχοντες επιλέχθηκαν από το πλήθος για να λάβουν αποκλειστική VIP πρόσβαση στο χώρο και να γνωρίσουν από κοντά τη Gigi.

Η εκδήλωση υποστηρίχτηκε και από ψηφιακές δραστηριότητες όπως την διαχείριση του Tommy Hilfiger’s Snapchat channel από την Shereen Mitwalli.

Η συλλεκτική συλλογή διαθέτει ρούχα από την γυναικεία sportswear σειρά, υποδήματα και αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων ρολογιών και γυαλιών ηλίου, και το άρωμα THE GIRL. Τα σχέδια γιορτάζουν την μοναδική ματιά της Gigi Hadid στο σύγχρονο στυλ, συγχωνευμένη με την χαρακτηριστική “classic American cool” κληρονομιά του Tommy Hilfiger. Το look είναι αβίαστο, νεανικό και cool – είναι η νέα προσέγγιση της Gigi πάνω στο ναυτικό στυλ με μία παιχνιδιάρικη, ρομαντική ματιά.

Η συλλογή TommyXGigi είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα Tommy Hilfiger. Η παγκόσμια πρεμιέρα της συλλογής στη πασαρέλα πραγματοποιήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. Ο Tommy Hilfiger φιλοξένησε για πρώτη φορά το fashion show "#TOMMYNOW", το οποίο ήταν ανοιχτό για το κοινό. Αυτή η καινοτόμος προσέγγιση αγκάλιασε την ευρύτερη δέσμευση του Tommy Hilfiger για τον εκδημοκρατισμό της μόδας, με όλα τα κομμάτια, συμπεριλαμβανομένης και της συλλογής TommyXGigi, να είναι διαθέσιμα προς πώληση σε παγκόσμιο επίπεδο τη στιγμή που θα εμφανιστούν στην πασαρέλα.

Η #TogetherTour περιοδεία της Gigi Hadid, με πολλές πόλεις – σταθμούς στο πρόγραμμα - ξεκίνησε στις 2 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο της Γερμανίας όπου παρευρέθηκε στην έκθεση Bread & Butter by Zalando και παρουσίασε για πρώτη φορά την συλλογή TommyXGigi. Επίσης επισκέφθηκε το Μιλάνο και θα συνεχίσει την #TogetherTour περιοδεία στο Τόκιο στις 12 Οκτωβρίου και στη Σαγκάη στις 14 Οκτωβρίου.