Η CoffeeBrands… στην Σαουδική Αραβία | dete

Η CoffeeBrands… στην Σαουδική Αραβία

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Coffeebrands στην πόλη Al Qunfudhah της Σαουδικής Αραβίας, την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2017.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Κυβερνήτης της Αλ Κουνφούντα, κύριος Fatha Al Bagmi (Φάθα Αλ Μπαγκμί), από τον οποίο έγινε και η κοπή της κορδέλας των εγκαινίων, ενώ την Coffeebrands Switzerland AG εκπροσώπησαν οι κύριοι Ιωάννης Ντζελέπης, President και CEO και Κωνσταντίνος Τζεντζεράς, Commercial Director. Ακολούθησε παρουσίαση από τους Master Franchisees, κυρίους Mohammed Al Yaquobi (Μοχάμεντ Αλ Γιακόμπι) και Abdullah Alfawzan (Αμπντουλάχ Αλφωζάν) στον Κυβερνήτη σχετικά με τη λειτουργία του πρώτου καταστήματος Coffeebrands στη Σαουδική Αραβία, το ιστορικό της εταιρείας, αλλά και τα άμεσα σχέδια επέκτασης της εταιρείας με τη δημιουργία νέων καταστημάτων, τόσο στην Αλ Κουνφούντα, όσο και σε άλλες πόλεις του βασιλείου, όπως η Τζέντα και το Ριάντ.

Οι Master Franchisees, μεταξύ άλλων, επεσήμαναν τη σπουδαιότητα της παρουσίας της Coffeebrands στη Σαουδική Αραβία, χάρη στην οποία εισάγονται στην τοπική αγορά νέα προϊόντα, όπως είναι οι κρύοι καφέδες της σειράς Megisto Espresso, τα κρύα ροφήματα Blueccino και Biscoblue, τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα Tsibame και φυσικά οι φρέσκοι, απολαυστικοί χυμοί από το Juice Spot. Μετά την τελετή των εγκαινίων, ο Κυβερνήτης και η συνοδεία του είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα μοναδικά προϊόντα της Coffeebrands και συγκεκριμένα επέλεξαν Megisto Freddo Espresso και Megisto Freddo Cappuccino, σνακ από την σειρά Tsibame και λαχταριστά δροσιστικούς χυμούς από το Juice Spot.

Τέλος, ο Κυβερνήτης συνέταξε εγκάρδια ευχαριστήρια επιστολή, με την οποία και σφραγίστηκε το καλωσόρισμα της Coffeebrands στη Σαουδική Αραβία. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της επιστολής, ανέφερε τη σημασία της παρουσίας της Coffeebrands στη Σαουδική Αραβία για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών εστίασης, τόσο για τον Αραβικό πληθυσμό, όσο και για τον τουρισμό, ενώ ευχήθηκε επιτυχία στην επιχειρηματική δράση των κυρίων Αλ Γιακόμπι και Αλφωζάν, των οποίων το εγχείρημα θα πρέπει να αποτελεί έμπνευση για τους νέους Σαουδάραβες.Πλήθος αφιερωμάτων σχετικά με την τελετή των εγκαινίων, τη σπουδαιότητα της παρουσίας του Κυβερνήτη στα Coffeebrands και τη θερμή επιστολή εκ μέρους του, αλλά και εκτεταμένες αναφορές στα μοναδικά σε γεύση και ποιότητα προϊόντα της Coffeebrands ακολούθησαν την επόμενη ημέρα στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, όπως και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με σεβασμό στα ήθη και τις παραδόσεις της Σαουδικής Αραβίας, το κατάστημα Coffeebrands στην Αλ Κουνφούντα είναι σχεδιασμένο έτσι, ώστε τόσο οι άνδρες, όσο και οι γυναίκες να μπορούν να απολαύσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρείας, ο καθένας στον ενδεδειγμένο χώρο του τοπικού τους Coffeebrands.