Η Blake Lively έσβησε όλες τις φωτογραφίες με τον Ryan Reynolds στο Instagram – Το μοναδικό post που άφησε | dete

Η Blake Lively έσβησε όλες τις φωτογραφίες με τον Ryan Reynolds στο Instagram – Το μοναδικό post που άφησε

Ο λογαριασμός της ηθοποιού Blake Lively στο Instagram ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς παγκοσμίως, αρκεί να θυμηθεί κανείς το πόσο πολύ μας έκανε να γελάσουμε όταν τρόλαρε μέσα από τα posts της, τον σύζυγό της, Ryan Reynolds. Παρόλα αυτά, η σταρ που ήταν τόσο ενεργή στα social media, μέσα από τα οποία ενημέρωνε τους θαυμαστές της για τις επαγγελματικές και προσωπικές της δραστηριότητες, πήρε μια πολύ μεγάλη απόφαση εχθές, αφήνοντας έκπληκτους τους πάντες.

Η Blake Lively έπιασε το κινητό της και έσβησε τα πάντα από το feed της στο Instagram! Φωτογραφίες και βίντεο τόσο από προσωπικές της στιγμές με την οικογένειά της, όσο και από τις επίσημες εμφανίσεις της, αλλά και από τις επαγγελματικές της κινήσεις, αποτελούν πια παρελθόν. Οι περίπου 26 εκατομμύρια ακόλουθοί της είδαν ξαφνικά το απόλυτο κενό στο λογαριασμό της – με εξαίρεση το μοναδικό post της 19ης Σεπτεμβρίου, που εμφάνισε ξανά η ηθοποιός.

Ένα μυστήριο άρχισε να πλανάται για το τι ακριβώς μπορεί να συμβαίνει με τη σταρ. Κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι χωρίζει, ενώ άλλοι ότι αποχωρεί από τα social media. Στην πραγματικότητα όμως, αυτή η απόφαση της Blake Lively δεν είναι παρά ένα έξυπνο τρικ, το οποίο έχει χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν, για να προωθήσει το νέο θρίλερ, The Rhythm Section, στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Το post που έχει απομείνει στο feed του λογαριασμού της είναι το τρέιλερ της ταινίας αυτής και η χολιγουντιανή ηθοποιός είχε ως στόχο αυτό να είναι το μοναδικό πράγμα στο οποίο στρέφουν την προσοχή τους αυτό το διάστημα οι θαυμαστές της, για αυτό και πήρε την απόφαση να σβήσει οτιδήποτε άλλο υπήρχε στο προφίλ της.

Το 2018 η Blake Lively είχε κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα για να προωθήσει την ταινία A Simple Favor, με τη μόνη διαφορά πως τότε το είχε παρατραβήξει, κάνοντας unfollow τον σύζυγό της, Ryan Reynolds, ενώ έκανε follow μονάχα λογαριασμούς που είχαν το όνομα Emily Nelson, το όνομα δηλαδή του χαρακτήρα που υποδυόταν!

πηγή: marie-claire.gr