Η Χριστίνα Αλεξοπούλου και οι φίλοι της στο P.I.C.K. | dete

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου και οι φίλοι της στο P.I.C.K.

Μια διαφορετική συγκέντρωση πραγματοποίησε η Χριστίνα Αλεξοπούλου το βράδυ του Σαββάτου 29 Σεπτεμβρίου, με την ευκαιρία των προκριματικών αγώνων του 10ου P.I.C.K. «ΛΟΥΞ COLA PLUS N’ LIGHT».
Η Αχαιή Πολιτικός Μηχανικός και Επιχειρηματίας κάλεσε φίλους και υποστηρικτές της να παρακολουθήσουν μαζί τους αγώνες από το Τεχνικό Γραφείο της, το οποίο βρίσκεται στην Πλατεία Γεωργίου, με προνομιακή θέα στην πίστα. Δεκάδες συμπολίτες μας από όλον τον νομό έδωσαν το «παρών», παρά την έντονη βροχόπτωση που δυσκόλεψε τη μετάβασή τους, αλλά και την ίδια τη διεξαγωγή των αγώνων.
Το κλίμα φυσικά ήταν χαλαρό και εορταστικό, παρά τα τερτίπια του καιρού, ενώ τα θέματα συζήτησης περιελάμβαναν αναπόφευκτα και την πολιτική αφού, όπως πρώτος αποκάλυψε ο «Κόσμος» πριν το Καλοκαίρι, η Χριστίνα διεκδικεί μια από τις θέσεις του βουλευτικού ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα.
Όπως μάλιστα πληροφορηθήκαμε από επώνυμους και ανώνυμους Αχαιούς που συμμετείχαν στη συγκέντρωση, αν και το ακροατήριο δεν ήταν αποκλειστικά νεοδημοκρατικό, κοινή εκτίμηση των συνδαιτημόνων υπήρξε το ότι η κυβέρνηση δεν έχει πλέον άλλα πολιτικά αποθέματα και ότι στις επόμενες εθνικές εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα διαδεχθεί τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.
Εκτενής συζήτηση λένε οι πληροφορίες μας ότι έγινε και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, με πολλές… ανεπίσημες και «εκ των έσω» αναφορές σε ονόματα πιθανών υποψηφίων για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και για τους Δήμους του Νομού Αχαΐας. Επανειλημμένως έπεσε στο τραπέζι και το θέμα των εκκρεμοτήτων στα μεγάλα έργα της περιοχής, όπως η Πατρών-Πύργου, η επέκταση της σιδηροδρομικής γραμμής και το αεροδρόμιο του Αράξου, έργα με τα οποία, λόγω επαγγέλματος και προσωπικού ενδιαφέροντος, η Χριστίνα έχει ιδιαίτερη σχέση.