Η Τασία άρχισε τις «μπαλοθιές» για τις ξεκούδουνες τροπολογίες | dete

Η Τασία άρχισε τις «μπαλοθιές» για τις ξεκούδουνες τροπολογίες

Το «κίνημα της Τασίας» εξελίσσεται. Η αντιπρόεδρος της Bουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου «πήρε το όπλο της» και άρχισε τις «μπαλοθιές»!

Και στο μείζον ζήτημα που προέκυψε στη Διάσκεψη των Προέδρων, με την κατάθεση τροπολογιών, που αφορούν τις «τρύπες» στα προαπαιτούμενα, η Τασία είχε τις αντιρρήσεις της.
Ούτε σε εκείνη άρεσε ο τρόπος με τον οποίο η κυβέρνηση χειρίζεται την υπόθεση των τροπολογιών, που έρχονται κατά δεκάδες και στο... ξεκούδουνο, που λέει κι ο λαός!

Το ίδιο και στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ η Τασία Χριστοδουλοπούλου, που πρόσκειται στους «53», άσκησε ξανά την κριτική της για τα προσκόμματα που βάζουν οι δανειστές, αλλά και για το ξήλωμα των μέτρων σε περίπτωση που δεν μετέχει με χρηματοδότηση το Ταμείο.

Μετείχε επίσης και στο κείμενο που βγήκε εκ των υστέρων κι έλεγε πως η συμφωνία με τους δανειστές θα έπρεπε να τεθεί στην κρίση του ελληνικού λαού.
Πάντως και προ διμήνου είχε... στραβομουτσουνιάσει με τις κυβερνητικές επιλογές. Η αριστοκρατική Τασία Χριστοδουλοπούλου, που δεν δίνει ποτέ συνεντεύξεις, όπως η ίδια έχει πει στη στήλη, είναι αγκάθι στο μπουκέτο του Αλέξη Τσίπρα.
Εχει επιρροή, είναι μετρημένη και με ισχυρή άποψη. Για να βαίνουν αυξανόμενες οι αντιδράσεις της, σημαίνει ότι κάτι στραβό βλέπει.
Κι ευτυχώς που στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει κάποιος ανοιχτομάτης, γιατί όλοι οι άλλοι υμνούν κάθε μέρα τον αρχηγό και δεν παρατηρούν ούτε τη μύτη τους!