Η σφαίρα σταμάτησε στο κινητό του – Ετσι σώθηκε ένας 35χρονος στο κλαμπ Reina | dete

Η σφαίρα σταμάτησε στο κινητό του - Ετσι σώθηκε ένας 35χρονος στο κλαμπ Reina

Την τύχη με το μέρος του είχε ένας Αμερικανός επιχειρηματίας από την Φιλαντέλφεια, ο οποίος διασκέδαζε την αλλαγή του χρόνου στο κλαμπ Reina στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Jacob Raak αποφάσισε να ταξιδέψει στην Τουρκία για τη φετινή Πρωτοχρονιά μαζί με τους φίλους του, ωστόσο δεν μπορούσε να φανταστεί τα όσα θα ζούσε.

Την στιγμή της τρομοκρατικής επίθεσης, ο 35χρονος βρισκόταν ήδη στο κλαμπ Reina και διασκέδαζε με τους φίλους του, όταν ο μακελάρης άνοιξε πυρ κατά πάντων.

Μια σφαίρα τον χτύπησε στο πόδι και η δεύτερη στο στήθος, όπου όμως βρισκόταν το κινητό του, στην εσωτερική τσέπη του κοστουμιού. Εκεί ακριβώς έχασε δύναμη και όπως είπαν χαρακτηριστικά οι γιατροί, δεν χτύπησε κάποια αρτηρία.

Ο Raac μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο απ' όπου αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ήταν ο μόνος Αμερικανός πολίτης ανάμεσα στους τραυματίες.

Πηγή:  | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/310518/i-sfaira-stamatise-sto-kinito-toy-etsi-sothike-enas-35hronos-sto-klamp-reina#ixzz4UaMd16Yp

TagsReina