Η Σία Αναγνωστοπούλου επισκέφθηκε το ΚΕΤχ & την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας

16.09.2020 / 3:45
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
kftdsfpqnn5f60e88bdb186

Η βουλευτής Αχαΐας και τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Σία Αναγνωστοπούλου, επισκέφθηκε τη Δευτέρα 14.9.2020, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας και ενημερώθηκε από την διευθύντρια, Αναστασία Κουμούση, για την πορεία των αρχαιολογικών έργων στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας.

Η κ. Αναγνωστοπούλου εξέφρασε τη σταθερή και αμέριστη στήριξή της στο σημαντικό έργο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αχαΐας καθώς και σε κάθε πρωτοβουλία που στοχεύει στην περαιτέρω πολιτιστική ανάδειξη του νομού.

Στη συνέχεια η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το στρατόπεδο του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού Πάτρας (ΚΕΤΧ), όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή του ΚΕΤΧ ταξίαρχο Στυλιανό Καλαϊτζίδη και τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου των Πολιτικών Υπαλλήλων του στρατοπέδου, Απόστολο Κόγκα. Ενημερώθηκε για την κατάσταση και το έργο του Κέντρου, συζήτησαν για τα θέματα της εκπαιδευτικής διαδικασίας αλλά και τις ελλείψεις σε προσωπικό, καθώς το ΚΕΤΧ θα μπορούσε να συμβάλλει, έχοντας το ανάλογο προσωπικό, συνολικότερα στην αναβάθμιση της Τεχνικής Εκπαίδευσης.

Τέλος, μεγαλύτερο βάρος δόθηκε στο θέμα της συνέχισης αλλά και της επέκτασης της συνεργασίας μεταξύ του ΚΕΚ ΚΕΤΧ και του ΔΙΕΚ Πάτρας. Η κ. Αναγνωστοπούλου αναφέρθηκε στη σημασία αυτής της συνεργασίας καθώς αξιοποιείται στο μέγιστο το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΚΕΤΧ , ώστε να μην χαθεί ο πλούτος της εμπειρίας τους . Επεσήμανε δε πως είναι θεμελιώδες ζήτημα η αξιοποίηση των Δημοσίων Δομών ώστε να μην κατασπαταλείται δημόσιο χρήμα. Τέτοιες συνεργασίες πρέπει να αποτελούν παράδειγμα για όλους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα