Η σέξι Βραζιλιάνα Ανίτα ανάβει φωτιές με το νέο της βίντεο κλιπ | dete

Η σέξι Βραζιλιάνα Ανίτα ανάβει φωτιές με το νέο της βίντεο κλιπ

«Vai Malandra» δηλαδή «προχώρα κακό κορίτσι» είναι το νέο χιτ της σούπερ σέξι Βραζιλιάνας ποπ σταρ Ανίτα που έχει σπάσει τα ρεκόρ αλλά και έχει ανάψει φωτιές στην πατρίδα της.

Στο βίντεο, που ξεκινά με κοντινά πλάνα από τα οπίσθια της σταρ και συνεχίζεται στους δρόμους και στις ταράτσες μιας από τις μεγαλύτερες φαβέλες του Ρίο ντε Τζανέιρο, η Ανίτα χορεύει προκλητικά φορώντας πάντα ένα αποκαλυπτικότατο μπικίνι.

Δεν είναι όμως μόνο η σέξι της παρουσία που άναψε φωτιές. Πολλοί την επέκριναν γιατί παρουσιάζει τις φαβέλες και τα κορίτσια που ζουν εκεί σαν ένα ειδυλλιακό μέρος - «παράδεισο» του σεξ, αλλά και γιατί επέλεξε ως σκηνοθέτη τον φωτογράφο Terry Richardson, που έχει πολλάκις κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση τόσο προς τα μοντέλα του όσο και άλλες συνεργάτιδές του.
Πολλοί ήταν και εκείνοι που κατηγόρησαν την Ανίτα ότι οικειοποιείται συνήθειες των μαύρων κοριτσιών στο βίντεο, όπως ότι έχει τα μαλλιά της κοτσιδάκια, θέλοντας να συγκινήσει ιδίως το μαύρο κοινό της Βραζιλίας, ενώ άλλοι επισημαίνουν πως εμφανίζεται με μπικίνι από κολλητική ταινία, που χρησιμοποιούν τα κορίτσια στις φαβέλες για να έχουν «τέλεια» σημάδια μαυρίσματος.
Μέσα σε μία εβδομάδα κυκλοφορίας πάντως, το βίντεο στο Youtube έχει πάνω από 30 εκατομμύρια προβολές, ενώ ανέβηκε στην πρώτη 20 των χιτ στο Spotify Global top 20 chart, όπου μάλιστα είναι το πρώτο τραγούδι στα πορτογαλλικά που το κατορθώνει.
https://www.youtube.com/watch?v=kDhptBT_-VI&feature=player_embedded